יש לי שאלה

AndreaCorr ©

New member
יש לי שאלה ../images/Emo18.gif

אני יודעת שזו שאלה נדושה, ואני יודעת שכבר דיברנו על זה המון... אבל אף פעם לא בצורה מסודרת... ואם כן זה היה ממש בימים הראשונים של הפורום ומאז גדלנו והתרחבנו!!! אז שאלתי היא: מי הקור המועדף עלייכם/ן, ולמה
טוב התשובה שלי די ברורה... אני מטורפת על אנדראה! למה? כי יש לה קול של מלאך
כי היא מצחיקה
כי היא מפוזרת כל כך שזה ממש חמוד
כי כשאני שומעת אותה שרה זה כאילו כל הצרות בעולם מתפוגגות
כי היא מחללת על הטין וויסל בחן ובמקצועיות
כי היא כותבת את השירים הכי עמוקים ומרגשים שקראתי/שמעתי מעודי
כי היא חלק מהקורס
ו...אמממ..... כי היא היצור הכי יפהפה שנברא בעולם הזה
זהו, עכשיו תורכם
אתם מוזמנים גם לצרף תמונות להמחשה

LorDofTheCoRRs

New member
תורי ../images/Emo9.gif

טוב, אז בהתחלה הייתי אומרת כל הזמן שרון (קור) רק בשביל לעצבן את שרון(מגן) אבל לאט לאט אני באמת יותר אוהבת את שרון (קור ומגן
) והנה הסיבות: היא מנגנת בכינור באופן מדהים! וזה אחד מכלי הנגינה האהובים עלי! היא שרה יפה ממש כמו אנדריאה (תקחו לדוגמא את no fronties שבו היא שרה עם קרוליין. פשוט מדהים!) היא יפיפיה.... היא כתבה את רדיו (נו, טוב, זה סתם בשביל להזכיר לשרון מי כתב את רדיו) אממממ..... הדבר שאני לא אוהבת בה זה שהיא מעשנת...

LightRay

New member
זה כמו לשאול אם אוהבים יותר את....

אמא או את אבא? ובכל זאת אני יותר אוהבת את שרון קור, בעיקר בגלל הכינור. אח"כ את קרוליין

shelly egan

New member
אין כ"כ אחד מועדף כי...

קרוליין- היא נראית לי חמודה כזו, ואני מעריכה אותה (-מנגנת יפה על תופים, סופסוף אישה מתופפת!) שרון- חוץ מזה שהיא יפה (-מדהימה, לפי דעתי היא האחות הכי יפה...) ומנגנת מדהים (!!!) על כינור ואנדריאה- מעריכה אותה, כי אני לא מבינה איך היא מצליחה לנגן ב... ב... בדבר הזה! איך היא מצליחה גם לנגן כ"כ מהר, וגם לנשום באמצע?!... וחוץ מזה, היא עושה את תפקידה כראוי בתור סולנית הלהקה. וג'ים- ג'ים מוכשר ובלעדיו אני מניחה שלא היו 'The Corrs'.

THE CORRS

New member
דיברת יפה!../images/Emo45.gif

אני לא ממש יכולה לבחור כי לכל אחד יש משהו שאני אוהבת שמרכיב ביחד את ה
כל אחד מביא את האישיות שלו וביחד כולם יוצרים משהו מאוד מיוחד...

Noamush

New member
לפחות אצלי אין התלבטות

אני הכי אוהב את אנדריאה המדהימה! היא שרה ממש כמו מלאך והיא גם כל כך יפה, היא גם לא יודעת אבל יום אחד אנחנו נתחתן... כמובן שאני אוהב גם את החבר'ה האחרים של הלהקה כי כל אחד מהם מרכיב חלק מהשלמות של
.

התשובה שלי היא ש...

האמת שאני עדיין קצת מתלבט בין קרוליין לאנדראה , כרגע אני יותר נוטה לכיוון של קרוליין בגלל שאהבתי מאוד את הקול שלה, אפילו ששמעתי רק שיר אחד שהיא ממש שרה בו ונראה לי שזה היחיד ( No Frontiers ) ,והיא מחייכת כל הזמן שזה אחלה של דבר ובנוסף היא ממש יפה, יש לה פנים מדהימות (תמונה מצורפת להמחשה...) אבל בכל זאת אני מתלבט קצת כי אנדראה פשוט מדהימה, היא גם נורא יפה וגם מאוד מוכשרת, הקול שלה מדהים,היא כותבת שירים יפים (קרוליין כותבת איתה לפעמים...) והיא מנגנת על ה "טין וויסל" בצורה מדהימה אני לא מבין איך היא מצליחה להוציא צלילים כאלה מכלי כזה שמהצורה החיצונית שלו אפשר לחשוב שבקושי אפשר לנגן עליו יונתן הקטן
. בקיצור קשה לי להחליט ביניהן, שתיהן מדהימות !

p i n g o

New member
קרוליין מחייכת כל הזמן../images/Emo35.gif

כשהיא מתופפת הרבה פעמים היא לא מחייכת (טוב, זה כי היא "סובלת", זוכרים?
) וראיתי כרגע את ה-Beautiful Sketch, ושם היא בקושי התאפקה לצחוק וחייכה

למעלה