יש לי שאלה

יש לי שאלה ../images/Emo141.gif

היי.אזרתי אומץ... והחלטתי להיות כאן לקבל עידוד .עצה....וכל מה שאתן כאן בפורום נותנות. אני בת 38 . היום עברתי ניתוח היסטרוקופיה. תודה לאל הרופא אמר שהכל בסדר. אבל. היה כתוב בדף גליון- חשש לתיסמונת אשרמן. מי מכיר? מי יודע? אשמח לקבל תשובה תודה

סיגל 01

New member
לחיי האהבה? אז מה, גם את מהמכורות?

לא יודעת לענות לך לגבי התסמונת, אבל ניתקלתי פה בפורום בשם הזה. אני זוכרת שלפני כמה שבועות נעם הביאה כאן איזשהו קובץ בנושא. תעשי חיפוש על המילה, אני בטוחה שתמצאי מידע.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

טוב שאזרת אומץ, עכשיו יש לנו עוד חותרת
לא מכירה את התסמונת. אם את יודעת איך לאיית אותה באנגלית, אפשר לעשות חיפוש בגוגל, או במנוע אחר. שיהיה בהצלחה נועם

א י נ ס

New member
אשרמן זה הידבקויות ברחם

שמפריעות להשרשה וגם עלולות לגרום לחוסר התפתחות של העובר, ולהפלה. פותרים את הענין עם היסטרו´ ניתוחית, או עם בלון. זה לא אני כמובן, זה הוא - ציון בן רפאל.

dandushx

New member
מחזקת

את דברייך , גם אני קראתי את זה במדריך . כתוב שם גם שזה גורם לעיתים למצב של אל וסת ( האם זה קורה לך -השאלה לחיי האהבה)וכן שאפשר לאתר תופעה זו רק על ידי צילום רחם או היסטרוסקופיה ולא על ידי אולטרסאונד.

אינס היקרה../images/Emo20.gif

ראשית תודה. עזרת לי מאוד.יש כמה דברים שלא ברורים לי. את הבדיקה -היסטרוקופיה - עברתי. אחרי הבדיקה זה מה שהרופא רשם בגיליון. זאת אומרת שאצטרך בהמשך לעבור ניתוח? אז מה למעשה היתה הבדיקה הזאת לדעתך? רק הבחנה? אשמח לשמוע את דעתך. תודה מכל ה-

א י נ ס

New member
לחיי האהבה היי

מצטערת, אני רק ציטטתי ממה שכתוב על התופעה ב"מדריך השלם לפריון" של פרופ´ ציון בן רפאל. אין לי שום נסיון עם התופעה הזאת. מקוה שיענו לך בעלות נסיון. ביי אינס

למעלה