יש לי שאלה... מה הלהקה CKY קשורה לג'ק אאס???? ועוד שאלה: איפה יש תחרויות SK8 בישראל??
1 1הרוצחת New member 23/11/03 #1 יש לי שאלה...../images/Emo132.gif מה הלהקה CKY קשורה לג'ק אאס???? ועוד שאלה: איפה יש תחרויות SK8 בישראל??
יש לי שאלה...../images/Emo132.gif מה הלהקה CKY קשורה לג'ק אאס???? ועוד שאלה: איפה יש תחרויות SK8 בישראל??
B BiAAcH New member 23/11/03 #2 אוקיי,אז ככה... במקור השם CKY זה שם של להקה שבה מתופף אח של באם, ג'ס, ובגלל שבאם מאוד אהב את הלכקה הוא קרא לסרטים שלו (שםא לא ראית זה ממש מומלץ) CKY, שזו הייתה בעצם ההתחלה של ג'קאס.... וכמובן שבמלא קטעים מנוגנים שירים שלהם ברקע...
אוקיי,אז ככה... במקור השם CKY זה שם של להקה שבה מתופף אח של באם, ג'ס, ובגלל שבאם מאוד אהב את הלכקה הוא קרא לסרטים שלו (שםא לא ראית זה ממש מומלץ) CKY, שזו הייתה בעצם ההתחלה של ג'קאס.... וכמובן שבמלא קטעים מנוגנים שירים שלהם ברקע...
B BiAAcH New member 23/11/03 #3 אהה, ובקשר לתחרויות... מדי פעם יש תחרויות סקייט, בעיקר באיזור ת"א, כנסי לפורום סקייט ותשאלי שם, אני בטוח שהם יודעים קצת יותר...
אהה, ובקשר לתחרויות... מדי פעם יש תחרויות סקייט, בעיקר באיזור ת"א, כנסי לפורום סקייט ותשאלי שם, אני בטוח שהם יודעים קצת יותר...
O omni96 New member 24/11/03 #4 תחרויות סקייט יש במלא מקומות בארץ נראה לי שהרוב בסקייט פארקים כמו זה בת"א ונראה לי ברעננה אבל שוב תשאלי בפורום סקייט
תחרויות סקייט יש במלא מקומות בארץ נראה לי שהרוב בסקייט פארקים כמו זה בת"א ונראה לי ברעננה אבל שוב תשאלי בפורום סקייט