יש לי שאלה....

יש לי שאלה....../images/Emo132.gif

יש כאן מישהו שהוא מתנדב משא"ז בלוד? אם כן היתי רוצה לדבר איתו כי אני גם מתנדבת שם וזה יהייה מעניין לדבר. הודעה לשוטרי לוד: אני חולה עליכם!!!!!!!!!!!!!! כל הכבוד לכם וישר כח!!!!!

shaikn

New member
יש בכלל מתנדבים בלוד?!

בכל הזמן הזה שאני מתנדב לא שמעתי שום ניידת מעוז אחת אפילו אצלכם בלוד חחחח סתם בצחוק אבל באמת לא שמעתי שום ניידת מעוז זה מאוד מפחיד להתנדב אצלכם בלוד וכל הכבוד לך על שאת מתנדבת.

בוא נגיד ש...

אצלנו באמת אין הרבה יחידות והתחנה שלנו לא עד כדי כך מפותחת אבל יש לנו אחלה שוטרים ויש לנו ניידות (לא הרבה) אבל יש. ולמרות הכל אנחנו מנסים בכל הכח שלנו להפוך את לוד לעיר נורמלית עם מינימום פשע. אני באמת נהנת להתנדב בלוד, אם זה בגלל האקשן ואם זה בגלל אנשי המשטרה הנהדרים שאיתם אני עובדת.

ה דרומי

New member
על ה"דרך" שאלה קטנה ברשותך

האם את יכולה להתנדב ליחידת אביב? או שזה מחוץ לתחום? של המשא"ז. ומראש תודה עבור תשובתך כול שתהיה. יום טוב וערב עוד יותר טוב. אמן ואמן.

התשובה...

יחידת אביב זו ניידת משולבת שיש בה פקח ושוטר. כפקח אתה לא יכול להתנדב כי זה מהעירייה אבל עם אתה מתנדב משאז אז מן הסתם שאתה יכול לנסוע עם שוטר ופקח בניידת אביב. מקווה שעניתי. ערב טוב!

ה דרומי

New member
מה שאומר שאפשר להתנדב

ביחידת אביב ד.א בערב אין פקח רק שוטר {כחול} ככה שהאם שמעת על חברה שמתנדבים אצלכם ביחידת אביב. נ.ב אני רק שאלתי אני לא גר בלוד אני רק מגיע לשם המון.

ESU Boscorelli

New member
מתנדבת....

היי, אני מתנדב בכיבוי אש איילון, רק רציתי למסור לך ולשוטרים שהם עושים אחלה עבודה! מראים נוכחות ונותנים הרגשת ביטחון! אני שם המון ומגיע להם ח"ח! אגב אם את מכירה את גלעד יונג יש לו ד"ש

תודה...וכל הכבוד לך../images/Emo13.gif

את גלעד יונג אני לא מכירה. איזה יחידה הוא? אני אנסה לברר. חוץ ממנו את מי אתה עוד מכיר מלוד? ותודה על מה שאמרת על השוטרים שלנו :) וכל הכבוד לך על שאתה מתנדב בכיבוי אש :) אתה מציל חיים ומסכן את עצמך, כל הכבוד באמת.

ESU Boscorelli

New member
אז ככה:

גלעד יונג הוא לא מתנדב הוא שח"מ (שירות חובה משטרתי) לא מכיר הרבה שוטרים מלוד... אולי היו כמה שראיתי בארועים שהיו לנו... אבל אני מכיר את השוטרים ממודיעין אם זה עוזר לך... שוטרים הם המשפחה שלי, מצדיע להם! תודה רבה, אומנם את העבודה הרצינית עושים הכבאים עצמם ומסכנים את חייהם למען אחרים ככה שלהם מגיעה התודה הגדולה, אבל יכול להיות שגם לנו יהיו כאלה ארועים...

ESU Boscorelli

New member
תמסרי לו

מרועי המתנדב מכיבוי אש איילון ולשעבר מהגדנ"ע אוויר הוא כבר יבין

יש לי....

יש לי איי סי קיו אבל ווינדואוס שלי נפל ואני התקנתי חדש אז אני צריכה להתקין איי סי קיו מחדש. ברגע שאני אתקין, אני אכתוב לך לאיי סי קיו.

התשובה...

זה לא שיש התנדבות מיוחדת ליחידת אביב אבל מי שמתנדב במשא"ז יכול לצאת גם בניידות משולבות שהן אביב.

למעלה