יש לי שאלה

angel151

New member
יש לי שאלה ../images/Emo132.gif

איך אפשר לשמור בנתיים על קשר עם מישהו מעבר לים? אמנם מדי יום אנחנו משוחחים בטלפון אבל בנתיים על מנת לשמור על הקיים לפחות על ההתחלה איך וכיצד ניתן לתחזק? עד שלפחות אחד מאיתנו יגיע אחד לשני.. ומי רצוי שיגיע? מה אתם חושבים על כך? או שאני אלך על פי הרגש כי אין מוסכמות.. ואין תרשים .. ללכת לפי הלב הרגש ותחושת בטן .. מישהוא כאן צריך להוביל אותי לשביל הנכון על מנת לא לטעות ..

נדמה לי

New member
שאלות עדיף לשאול...את עצמינו

לפני קבלת החלטות...וגם שמאוד יתכן שהראש עדין דן בפרטים,הלב כבר הכריע, סגר ענינים...מכן זו רק סימנטיקה...מרדף אחרי הלב,שסימן מטרה. כל שנשאר זה לקוות...שהוא טוב, בקריאתם...

angel151

New member
אז ממ...

טעות טעות! עדין אין הכרעה.. עדין אין החלטות.. שום דבר לא סגור עדין.. הרגש והלב אכן רוצים להיות ביחד איתו.. הטלפון מחבר ביננו .. המילים , משפטים .. ומשפטים שהינו ורוצים לאמר אחד לשני.. ממתינים שמישהוא יגיד הראשון... מטרה .. לא לא אהבתי את הכינוי הזה מטרה... הוא לא מטרה בעיני.. הוא יותר נכון מקווה שכך החלק המשלים שלי.. המכסה שלי.. אבל צריכה עדין לבדוק התאמה של מכסה לסיר.. רוצה להיות ביחד איתו .. השאלה איך ומתי והכיצד.. כן הראש עדין דן בפרטים .. בהרבה פרטים לא ידועים אודות האיש ..??... הלב אומר לי כן .. מקווה שאני לא טועה הפעם. אם כי החיים הם בילתי צפויים ולא ידוע מה יהיה .

מלאכית

לא ברור לי אם את מכירה אותו בכלל מעבר להתכתבות שמעבר לים אם לא אז ממש לא מאמינה מן הרגשה מוזרה של וירטואליה (רק הרגשתי) ואם כן מכירה מה ההכרות בניכם? כמה אתם בקשר? איזה קשר ?? לא מאמינה בקשר וירטואלי לא מאמינה בריחוק ובמילים מאמינה בראית הדברים ובהרגשתם

angel151

New member
מזל ../images/Emo24.gif

טוב לראות אותך כאן גם בורטואלי.. אז ככה: מכירה אותו מתוך אתר הכרויות, שיחות טלפון ארוכות מידי יום, ראיתי אותו גם בתמונות ששלך עבורי.. אנחנו 3 שבועות בקשר רצוף.. אבל צריך לתת צאנס את לא חושבת? גם אני כמעט ואמרתי זהוא ! לא רוצה להכיר יותר. לא רוצה אף אחד בחיים שלי יותר כי נפגעתי פשוט שוב ושוב שוב . ואין לי יותר כוחות לזה. האחרון שהיה לי פגע בי ככה עד שכל הערך העצמי שלי ירד לרצפה! ואולי מישהוא שם למעלה .. רוצה אותי בשבילו והוא בשבילי כי גם הוא אמר כמעט נואש ובכלל רצה למחוק את כרטיסו מאתר ההכרויות.. נכון הכל מילים אבל בין המילים והשורות אני מריגשה משהוא אמיתי.. ובדרך כלל תחושתי אינה מטעה בי.

כל כך חשוב לא להיפגע

וצר לי לאמר לך זהירות יודעת שאת רוצה לשמוע רק מילות עידוד אבל לא תמיד זה כך, אני מניחה שאת מרגישה כל כך טוב וכל כך כיף אבל תמיד הכל יכל להיות ולהשתנות גם לרעה ואולי אצלך ואולי אצלו. קשר שהוא רק וירטואלי הוא הימור וכאן ההימור גדול ורחוק גם במרחק אז קחי זאת באיזי איזי, אל תתאהבי עוד בטרם ראית את האדם כי לראות להרגיש ולקרא זה אחרת, אני מדברת מתוך ניסיון העבר של התאהבות וירטואלית שאצלי לא המשיכה, לא חושבת שאם אצלי זה לא יצא אז גם אצלך אבל חויתי את ההרגשה את העיורון ההתלהבות וכו.. לדעתי כמו פגישה עיוורת וברגע שתיפגשו לא בטוח שיהיה בסיס לכל מה שנאמר נכתב והורגש לפני.. קשה לי להסביר לך אבל ההבדל העצום של כתיבה התנסחות בכתב והעלת רגשות כתובות הוא גדול מאוד ולא תמיד משקף את המציאות אפילו אצלך מבלי להרגיש צריך להיות בזה כדי להבין, לחוות את ההמשך כדי לבדוק, מאחלת לך שתזכו להמשך עצום וטוב יותר ושאמן שזה יהיה כל כך נכון יפה וירגיש המון יותר... בהצלחה בכל אשר תחליטי!

angel151

New member
את גם אוהבת מילות עידוד לדעתי נכון

אז למה לחשוב על דברים שלילים ... אני חושבת בנתיים רק חיובי. כמובן שהכל יכול להיות .. אבל אני אופטימית, רואה אור של תקווה ורצון של אדם שרוצה להיות איתי.. לא חושבת שיש משהוא שיקרי.. בכל אופן הוא מצטייר בעיני כאדם מאוד חיובי.. מקווה שלא אקבל באמת פצצה לפרצוץ.. אבל גם לכך אני מוכנה. אני חזקה ונהפכתי לחזקה בעקבות נסיון חיים ואכזבות שהיו לי. אז אתן לליבי ותשחושותיי להיות ולהמשיך להיות חיוביים.

maof

New member
אנגל............

אני חושב שמצאת את התשובה לבד או שאני אלך על פי הרגש כי אין מוסכמות.. .. ללכת לפי הלב הרגש ותחושת בטן ......... מעוף

angel151

New member
נכון אני גם חושבת שזה בא כנ"ל

מצידו .. ושמחתי שהוא קרא את מכתבי שרשמתי כאן בפורום.. הוא גם שותף מרחוק בפורום הזה.. המקלדת שלו רק לא בעיברית ולכן אינו יכול לרשום כאן.. אני מרגישה שמאוד אכפת לא ממני וזה חשוב לי מבחינתי כדבר ראשון לקשר.. בכלל.. וכל שאר הדברים באים ויבואו מתוך רצון לקשר .. ממ כן יש עוד הרבה .. אהבתי את דבריך מעופי בהחלט.. ראית הדברים כל כך יפה ... ומה שאני אוהבת כאן זה שכל אחד רואה את הדברים אחרת ישנן כאן דעות לכאן ולכאן..

angel151

New member
בטוח! זה רק מתוך דאגה וכוונות טובות

זה בסדר .. גם תשובתך מקובלת ואוהבת מבחינתי.. לכן אמרתי שוב שאל דאגה אני חזקה גם בפני כרישים תוקפים והרסניים.

אמן שיצליח מאחלת לך

רק טוב וחיובי את מילותיי אמרתי כי הרגשתי צורך לפעמים מילה גם פחות טובה עוזרת לחשוב לראות ולהבין שמחה שאת חזקה ומאחלת לך שתקבלי רק טוב ותצליחו לכם
את יודעת אומרים: להיות חבר אמיתי וטוב זה לאמר את שאתה חושב לטובת החבר ולא להיות חבר שאומר אחר כך "רציתי להגיד אבל.."

angel151

New member
חמודה .. את יודעת..

לצערי ומצד שני גם לשמחתי אני למודת נסיון .. כל כך רב.. אנשים יודעים לשחק את המשחק כל כך יפה.. כאחת משדריכה אנשי טלמרקטינג גם יודעת אני כיצד מילים ועוד מילים יכולים להיות כל כך מבטיחים ואוהבים .. אבל תכלס יכול להיות הכל דימיון..שקרים והבל הבלים.. אבל! לא איתו.. ואת זה רק אני יודעת..חמודה לאור שיחותיי עימו .. אני מקווה שהוא אמיתי ובנתיים הוא מצטייר בעיני כאדם אמיתי כי לא תפסתי אותו על שום שקר.. כמובן אני לא עסוקה בחיפוש היכן הוא חרא" או מה לא טוב בוא כרגע.. או היכן הוא משקר אותי.. אלה אני פשוט נותנת לדברים לזרום .. ועד עכשיו אהבתי את כל מה שהוא אמר לי.. את התנהגותו פחות או יותר כלפי ילדיו מתוך התרשמות חלקית כמובן.. תפיסת עולמו אהבתי.. וכנותו עד עכשיו. אני אמשיך לעשות כל שאפשר למען המשך הקשר הזה תוך התחשבות כמובן גם ברצונותיו . הדבר הראשון שמשך אותי כמובן זה המראה שלא. ואז פניתי אליו.. תקוותי היא שכל אשר אומר הוא לי לאותה ענת באמת נכון הוא ושלא אגלה יום אחד שהכל סיפורים . אבל ליבי ותחושת הבטן שלי אומרים לי הוא אמיתי! אז כאשר אני אומרת אני אוהבת אותך זה לא בהכרח לגבי אהבתי אליו . פיזית אלה כאן ועכשיו זה יותר אוהבת את האיך לאמר.. ממ לא יודעת .. אולי לא תביני אותי... התחושה שהוא מעביר בי.. כביכול אדם שאני יכולה לסמוך עליו כרגע כחבר אמיתי שאכפת ממני כרגע.. אבל אהבתי אליו זה לא כמו לידידות שלי כמובן.. אלה משהוא אחר..

maof

New member
אחלה .....נחמד לישמוע../images/Emo39.gif

אם תחושות הבטן שלך אומרות לך......שכדאי....לנסות לכי על זה ......אל תהססי מי יודע מה יהייה המשך הדרך
מעוף

*יערית

New member
אנג'ל....

ראשית מתנצלת על אתמול שהכנסתי הודעה עצובה בהודעה משמחת שלך אבל שוב כתבתי שזה מה שמאפיין את העם שלנו. שנית,כאחת שהכירה איש חשוב ביותר בחיי מעבר לים וחיה איתו כשנה שם ואחר כך ניהלה מערכת יחסים בת 4 שנים מעבר לים אני אומרת שזה קשה... אז האינטרנט לא היה כפי שהיום{לא שמעתי עליו בכלל} טלפונים עלו יקר בכל פעם,מכתבים עד אין סוף, חבילות,אהבה היתה גדולה אבל איכשהו היא נסדקה בכלל המרחק ובגלל שלא נמצא מוצא איך חוזרים ליחד שוב...העיניין נסגר. אבל,אם יש לך רצון לנסוע לשם להכירו ואולי יש לך אפשרות לחיות שם או שהוא יבוא לכאן אז כמו בכל קשר יש מקום לתת צ'אנס... אם את יודעת מראש שהוא לכאן לא מגיע,ואת מכאן לא יוצאת אז אין מה להיכנס לקשר שישבור את ליבך שוב. פעם אמרו לי"עם כל הכבוד לאהבה וללב יש מקום גם לראליות" ואני וראליות היינו מאוד רחוקים אחד מהשני..היום משלימה איתה מיום מיום
בהצלחה.

michaly43

New member
ציפיות? הנמיכי אותן

אנג'ל יקירה, גילמה כזו גם אני מתחבטת. האמת? לא יודעת- הכל נישמע בטלפון אחלה, בנט מיטינג ניראה שיגעון מה שבאת חסר זה הראייה מקרוב והמגע, ורגע האמת שוב מתקרב. עברתי קטע כזה, והנפילה היתה התרסקות. מה שמעבר לקו, למקלדת ולמצלמה: לא תמיד במציאות. רמת הציפיות צריכה להיות בהתאם. היום, אני מעדיפה , לראות די מהר עם מי אני משוחחת, לפגוש ולא לדמיין, לכן ההחלטה היא-משהו מהסביבה. לפחות אותה מדינה..... כי מעבר לאטרקציה והמשיכה ההדדית-יש מה שניקרא: גורמים טכניים, אילוצים סביבתיים כמו: מי עובר לגור לאן, ילדים, עבודה ובית. מאוד חשוב מאיזה עמדה את באה. לפעמים, צריך ללכת עם הראש ולא רק עם תחושת בטן ולב. בהצלחה

angel151

New member
אין לי ציפיות מהלא ידוע לי..

עכשיו הגעתי הביתה .. רוח נושבת בחוץ והתחלתי לקרא את תגובתכם .. בכל זאת אני ורק אני יודעת מי עומד לנגד עיני.. אני הולכת עם הרגשתי בלבד. כאמור יש דברים שאינכם יודעים אבל זה בסדר.. בכל זאת בליבי הוא אדם חיובי. והעתיד עוד לפנינו.. יש לנו עוד הרבה עבודה ביחד .. ומקווה לכתוב לכם בעתיד מהולנד כי אני מתכוונת לעבור לשם .. לא חושבת שהוא יעבור לארץ.. אבל אם לא הייתי חושבת על אפשרות כזאת הרי בכלל לא הייתי מפתחת קשר כזה.. רק שידע שאני חושבת עליו ברצינות.! ורון כל הכבוד לך חבר יקר על הרצינות שלך וההתמדה. ועל כך אתה ראוי להערכה ממני לפחות בתור התחלה. יאלה אני הולכת להרים אליו טלפון כי התגעגעתי ושמעתי שהוא חיפש אותי בבית.. ביי

angel151

New member
וחוצ'מזה יעריתי כל אחד והסיפור

האחד שלו.. זה לא אומר שאם לך היה כך גם לי היה כנ"ל.. מקווה שיהיה טוב ותהיה לי פעם שמלת כלה.. ועוד חלומות שהיו לי ולא היו לי מעולם .. יאוו ממש נסחפתי עכשיו .. איזה גנובה אני.. טוב זה בגלל השעה .. יעריתי יהיה טוב אני חושבת..

למעלה