יש לי שאלה

אין כמו לרדת לבחורות...

והמקום הכי כייפי זה במקלחת .. זה בדוק :) אם הבחורה נקייה מריחה טוב למה לא לרדת ? זה אחלה.. כמו שמצפים שבחורות ירדו ככה גם גברים יאללה לעבודה !!!

ישנם אומנם כאלו

אך לשמחתי, די נדיר. אבל זו דעה אישית. מכירה נשים שלא סובלות את זה. איך???? איך אישה מסרבת להנאה אוראלית?

פדמירמ

New member
הכל תלוי בך

זה תלוי איך את מתחזקת אותו. הכי טוב זה לגלח, אם את לא רוצה אז לפחות תקרצפי אותו טוב לפני כדי שיהיה אפשר לנשום. אם תשקיעי בו גם הוא ישקיע בו

הולמס 30

New member
בוודאי שיש

ויש גם כאלו שיורדים רק ליחידות סגולה (וכשאני אומר "יחידות סגולה" אני לא מתכוון שהם יורדים לחטיבת גבעתי) אז יופי שכעסת אני מוצא שזה עניין של גיל ושל סדרי עדיפויות וכמובן שישנן נשים שכל העסק הזה בשבילן הוא בזבוז זמן ומתכווננות ישר למלאכת המציצה שלאחריה חדירה ראויה ומפרקת - והנשים הללו, מקומן בגן העדן מובטח בעודן בחייהן (כן, ככה, חופשי)

הזוייה

New member
בוודאי שיש (לא בבית ספרינו )

לא כל גבר מוכן להכניס את פרצופו לאבר המין הנשי ולבחוש בו כאילו היה מעדן תות עם קצפת. באותו מידה שלא כל אישה מוכנה להחזיק באבר המין הגברי כאילו היה מוט הילוכים שצריך ללקק. וגם אלו המתפארים ב"ירידות שלהם" לעיתים עושים יותר נזק מאשר תועלת מכיוון שכן, הם פשוט לא יודעים היכן נמצאת הנקודה שבה אפשר להגיע לאורגזמה. אין לך מה לכעוס, כל גבר או אישה זכותם המלאה לעשות כטוב בעיניהם, לטעמי ככל שהזוגיות מתהדקת, ראוי ורצוי לפאר ולרומם בשבחיו ומעשיו של הגבר וללמד אותו מה טוב לנו, אחרת לנצח האצבעות יעשו עבודת קודש או לחילופין איבר המין הגברי שמתחכך. ואז רק באם השפתיים הצליחו להתנפח כמו שצריך מלחץ נימי הדם הסיכוי לאורגזמה הוא קצר. רק את בסקס אחראית לעוררות וליצירת זרימה במיניות שלך ולא אף אחד אחר ולכן, אישה עם ייצר מיני חייתי שדורשת ועומדת על זכותה לקבל משכב ראוי, שתדבר על כך עם בן זוגה, ותראה לו את נפלאות איבר מינה בלי סירוס מילולי כאם בדרך חיובית תוך הוראות עדינות ומשם השמים הם הגבול. מעבר לכך, באהבה אין להכריח אף אחד או להלחיץ אחרת זה גורם לכעסים ומפח נפש .

הזוייה

New member
רגע רגע

זה בא בשלבים, "מוט ההילוכים" הוא תעודת הגמר. שבו מזמרים את ברכת הגומר. קודם כל לומדים ללקק בולים. אח"כ עוברים למעטפות. רק בשלב האחרון זוכים למוט הנכסף. אימון, זה כל הסיפור.

אלמרה

New member
מילים כדורבנות ולא את לא הזויה

כל מילה בסלע ופתיחות ודיבור ישיר ולא חמקני ולא מסביב הם המפתח להנאה. מי שלא פתוחה לדבר על זה, להדריך ולכוון - מגיע לה....

Zion moshe

New member
על זה שואלים

מי שיורד לחברה שלא כי הוא רוצה שהיא תיתענג באותה מידה שהוא מעונג כאשר היא מוצצת לא אז זה הדדי בליקוקים

tryme 2 m

New member
אין מצב שאני לא אוהב...

חולה על הכוס היפה של זו שאהבה נפשי...חולה עליו...אוהב למצוץ לה...לנשק לה...ללקק לה...לענג אותה. אין מצב שלא אוהב. הלוואי והיא היתה מעירה אותי בבוקר, במערומיה, פסוקת איברים מעל פני...ומאפשרת לי למצוץ ממנה את הנאתה... למצוץ לה...פףףףףףףףףףףףףףף.

naturist

New member
ואז היית מאחר לעבודה-אבל שווה../images/Emo23.gif

איך אמרנו - חסוך כל
ואני מוכן תמיד ללקט את הטיפות עם לשוני ושפתי

הולמס 30

New member
וואלה, טוב שאתם קיימים

תמיד אמרתי שאיזון בטבע זה חשוב ממה שאנ קורא בשרשור הזה, אתם ממלאים יופי גם ת'מכסה שלי אתם בסדר

elians

New member
יש כאלו

והרבה שאני מכיר, שנגעלים "יש ריח, זה לא כיף" וכו'... לא חושב כמוהם. זה חלק מאוד משמעותי בסקס לדעתי

מה שלא יוצא מלמעלה יוצא מסריח מלמטה

נשים הן כמו גבינה צרפתית. כשהן בשלות, מריחים את זה מלמטה

אין כמו לרדת ולענג אישה!! זה ..

הדבר שאני הכי אוהב לעשות... לא מפסיק עד שהיא בועטת בי!!

למעלה