הלוואי אבל לא אני טסה ליוון וטורקיה
L Liza1987 New member 10/10/05 #1 יש לי שאלה..../images/Emo13.gif {אני מקווה שזה בסדר שאפתח הודעה חשובה לכבוד זה}... מי מכם אישר את הגעתו למפגש הפורומים הגדול?!..
יש לי שאלה..../images/Emo13.gif {אני מקווה שזה בסדר שאפתח הודעה חשובה לכבוד זה}... מי מכם אישר את הגעתו למפגש הפורומים הגדול?!..
D Dawson girl New member 10/10/05 #14 חח מעולה ../images/Emo9.gif עם חברות? תעשי חיים ובואי איתי לרומא
L Liza1987 New member 10/10/05 #2 *אופס לא חשובה - אלא חדשה.. מה קורה לי ?!.. חח.. "... שזה בסדר שאפתח הודעה חדשה...".. חח..
ס סתם אפרת New member 10/10/05 #7 לא אני... אני בתאריך הזה בכלל לא בארץ <כן, איתור חמ"ן סופסוף ענו לי >
L Liza1987 New member 10/10/05 #13 יאי !!! בדיוק רציתי לשלוח לך הודעה! איזה כיף... אמרו שאפשר?? כלורמ אישרו לך?!?!? יו, אני כל-כך שמחה בשבילך אפרתי !!! .. .. .. תהני מתוקה.. יש כבר תאריך טיסה??
יאי !!! בדיוק רציתי לשלוח לך הודעה! איזה כיף... אמרו שאפשר?? כלורמ אישרו לך?!?!? יו, אני כל-כך שמחה בשבילך אפרתי !!! .. .. .. תהני מתוקה.. יש כבר תאריך טיסה??
ס סתם אפרת New member 10/10/05 #17 כן, הם אמרו שאפשר... כמו שחשבתי, הטפסים שחתמתי עליהם בתחקיר תקפים רק אחרי הגיוס ולא לפני. ככה שאין שום בעיה לטוס לחו"ל לאיפה שאני רוצה.
כן, הם אמרו שאפשר... כמו שחשבתי, הטפסים שחתמתי עליהם בתחקיר תקפים רק אחרי הגיוס ולא לפני. ככה שאין שום בעיה לטוס לחו"ל לאיפה שאני רוצה.
L Liza1987 New member 10/10/05 #19 מאגניב... חח תהני מתוקה.. היי.. אם כך גם אני יכולה לטוס... נחמד לדעת.. חח אני אברר בכל מקרה.. כדי להיות בטוחה.. אולי בחיל הים זה שונה.. בכל מקרה, לכמה זמן את טסה?? תחסרי לנו..
מאגניב... חח תהני מתוקה.. היי.. אם כך גם אני יכולה לטוס... נחמד לדעת.. חח אני אברר בכל מקרה.. כדי להיות בטוחה.. אולי בחיל הים זה שונה.. בכל מקרה, לכמה זמן את טסה?? תחסרי לנו..
M miracle16 New member 10/10/05 #27 יא תהני המוןהמון!!!! את טסה עם ההורים או עם חברות? יא יוון אני גם רוצהההההההההה
J JMSixfeetsmall New member 10/10/05 #30 די! באמת? ../images/Emo9.gif עכשיו אני יכולה להגשים חלום וללכת לטיול שורשים בלוב
ס סיונתו New member 10/10/05 #31 וואי יעלס.. עשית לי חשק... NOT תגידי היכן סינרגיה גירל שלנו לא ראיתי אותה יותר מדי זמן