יש לי שאלה

nogao10

New member
יש לי שאלה ../images/Emo13.gif

שלום כולם, קניתי לא מזמן MP4 של sansa דגם e280, אני ממש אוהבת את הMP והבעיה היחידה שלי היא שאי אפשר לבנות בו רשימות השמעה, אחרי חיפוש באינטרנט מצאתי תוכנה שצריכים להתקין את הMP ותיתן לי את האופציה לרשימות השמעה, הבעיה היא שהוא מבקש להיות מותקן על הroot directory ואין לי מושג איפה אפשר למצוא את זה. החלטתי לפנות אליכם אחרי שבועיים של אי-הצלחות.... תודה רבה, נוגה

מושו 21

New member
.............

קודם כל - יצירת רשימות השמעה בנגן אפשריות גם בלי התקנת תוכנות על הנגן או המחשב - אפשרי לעשות זאת באמצעות תוכנות כמו windows media player שהיא הפשוטה ביותר - ה"בעיה" זה שצריך לעבוד בתצורת MTP (העברת שירים דרך התוכנה ולא דרך העתק-הדבק לכונן) - לחלק מהאנשים זה לא נוח. אם להשאר בתצורה של העתק-הדבק - צריך תוכנה שתסדר לך את הרשימות השמעה - אחת שראיתי (לא ניסיתי) שנראית טובה ופשוטה - אפשר להוריד אותה מפה - מארגנת את רשימת ההשמעה באמצעותה, והתוכנה יוצרת קובץ רשימת השמעה לתוך תיקיית הנגן. אני מניח שמה שמצאת בחיפושים זה רוקבוקס - זה סוג של "מערכת הפעלה" אחרת לנגן - התקנה של התוכנה הזו מבטלת את האחריות על הנגן ולא חסרות טענות של אנשים שהתקינו וזמן הסוללה ירד משמעותית (מה גם שאם לא מתקינים כמו שצריך יכול לפגוע בנגן). הroot directory זה תיקיית האב בנגן - התיקיה הראשונה שנפתחת בכניסה לכונן הנגן - זה אומר שכשאת פותחת את המחשב שלי-->כונן הנגן--> לכאן את צריכה להעתיק את הקבצים. אם מסתבכת, או שיש שאלות , אנחנו פה

למעלה