יש לי שאלה..

shiran™

New member
יש לי שאלה.. ../images/Emo121.gif

איך זה שכולם כאלה חכמים בפורום הזה
לכולם יש כאלה ציונים מעולים
לי יש 4 נכשלים, כל השאר 60,70,80 חוץ מאנגלית - 93 האם אני הטיפשה היחידה בפורום חכמים זה

Moranus

New member
זה בסדר את לא היחידה

אני חושבת...... אני באמצע....יש לי הרבה גבוהים אבל יש לי גם פה ושם נכשלים ו60 ו70 ואל תגידי שאת דפוקה או טיפשה ואף פעם אל תזלזלי בעצמך זה לא את אשמה...

shiran™

New member
אז מי אשם../images/Emo35.gif ../images/Emo121.gif

אני ורק אני אשמה שאני מתפלחת משיעורים, לא מקשיבה בשיעורים, מקשיבה - ולא מבינה, מפגרת (בטירוף) וזהו, מקווה שהבנתם את מה שניסיתי לומר.

Moranus

New member
כולם פה צודקים

שציונים זה לא מדד לחוכמה למה יש כאלה כל החיים שלהם חורשים ושהם מסיימים תיכון וצריכים להתחיל את חייהם הם לא יכולים יש להם חוכמה של ציונים אבל אין להם חוכמת חיים אין להם נסיון בלהתמודד עם המציאות היומיומית....זה הכי חשוב....תעשי מאמץ פחות להתפלח וללמוד מדי פעם זה קשה אבל אין מה לעשות (אל תהפכי את זה להרגל...)

אני רוצה לצעוק עליך !!!

ממתי ציונים הם מדד לחוכמה ?! בחטיבה היו לי חרא של ציונים !!!! והיום אני בי' ויש לי אחלה ציונים !!! ציונים זה לא מדד לחוכמה !!!

shiran™

New member
לי לא אכפת מציונים ../images/Emo121.gif

כאילו, ברור שאכפת, כל אחד רוצה ציונים טובים (בעצם לא כל אחד, יש לי חברה שקיבלה בכימיה 81 ואמרה לאמא שלה שהיא נכשלה, כי היא לא אוהבת להיות תלמידה עם ציונים מעולים, עזבו, משוגעת). אבל הבעיה היא ההורים שלי, אני רוצה לבוא הבייתה ולהגיד להם: אבא, אמא, קיבלתי 100\90 או ציון טוב אחר, ובמקום זה אני באה הבייתה ואומרת אמא קיבלתי 15 במטמתיקה

BLecker

New member
ניראה לך?!?!!?!?

לי יש בד"כ חמישה נכשלים(הרבעון ירדתי ל2!) והממוצע שלי לא עובר את ה-65 ואני עדיין שעברתי את המבחנים הפסיכוטכנסים שנה שעברה אני בממוצע בעשירון העליון ביותר, ציונים זה לא מדד

סמוראית

New member
אף פעם לא ראיתי בנאדם

שככה מזלזל בעצמו!
את באמת מעציבה אותי...
אני שונאת שאנשים שוקעים ברגשי נחיתות זה מאוד מדכא... את בעצמך אמרת שאת מבריזה משיעורים, לא מקשיבה וכו וכו... אם תיכנסי לשיעורים ותקשיבי ובזמן השיעור תתעסקי רק בשיעור תאמיני לי שהמאיות ירוצו מעצמן (אני מדברת מניסיון)... לסיכום תדעי שחוכמה לא קובעים לפני ציונים כי חוכמה מתבטאת במיליון דרכים!
מקווה שהפפ-טוק עזרה לך במשהו
שני נ.ב. שמתם לב שכתבתי פסקה?! אני מוכנה למבחן בלשון!

shiran™

New member
אני לא מזלזלת בעצמי../images/Emo70.gif ../images/Emo121.gif

חוץ מזה, עכשיו אני לוקחת את עצמי בידיים ומנסה להקשיב. חלק מהשיעורים זה לא ממש מצליח, אבל מנסים
ו
על העצה שלך

אלנלה

New member
יש לך ציונים טובים משלי!!!

אבל מעכשיו גם לי יהיו ציונים טובים כי אני רוצה להיתקבל לויצו..

חחחח, גם אני ככה

אבל יש לי רק נכשל אחד. בערבית...בעע!! אלאנה...גם אני רוצה ללכת לויצו':) יש בחינות בפסח ואני לא יכולה לחכות! לאיזה מגמה את רוצה?

אלנלה

New member
עיצוב אופנה!!

תיתקשרי אלי לפלא 056862629 אים את זקוקה לפרטים על ויצו.

nirte

New member
אני לא אהיה כל כך גס

אין דבר כזה לא חכמים!!! כוווווולם חכמים!!!! למשל, את חכמה מאוד באנגלית ותאמיני לי שגם בשאר הדברים את טובה.. זה שזה פשוט לא יוצא בקלות זה רק מראה שאת בן אדם!!!

AnGeL DoLlY

New member
ואם כבר מדברים על אנגלית... ../images/Emo41.gif

זוכרים ת'מבחן ההוא באנגלית ששכחתי לעשות בו חצי מהאנסין ועשיתי בו מועד ב'
אזזזזז נחשו כמה קיבלתי
לא פחות מאשר 98
וזה היה ביחד עם עוד 3 דפי מבחן עמוסים
היא אמרה שיש לי 100 בתעודה
ישששששששששששששששששששש

shiran™

New member
למרות שרק עכשיו ראיתי את.. ../images/Emo121.gif