יש לי שאלה?

אוסי40

New member
יש לי שאלה?../images/Emo12.gif

בהסכם הגירושים ישנם סעיפים כגון חלוקת רכוש ומזונות שאם הבעל לא מישם אותם אפשר להפעיל הוצאה לפועל ולאלץ אותו לעמוד בסעיפים אם כן מדוע אי אפשר לחייבו לעמוד סעיף שמדבר על הסדרי ראיה כגון לקחת את הילד כל שבת שניה ימים קבועים בשבוע וכדומה.

jane34

New member
שלום רב שובך ציפורה נחמדת....

יש מישהי שאני מכירה שעל אי תשלום מזונות היא עשתה לו כמה פעמים עיקולים וצווי עיקול(הציגה עצמה אפלו כשליחת מטעם ההוצאה לפועל)-כי בהוצאה לפועל אמרו לה שהיא תיגש פיזית למקום העבודה שלו....לגבי הסדרי ראיה לא ממש יודעת עכשיו את שואלת:נו אז למה הגבתי? ככה! כי עד שאת נכנסת לפה אני מרגישה שאני חייבת לדבר איתך קצת.... ביי מותק ושבת שלום!

n o g a1

New member
לא מחייבים גבר

להסדרי ראיה וטוב שכך! ט ו ב ת ה י ל ד י ם! אם גבר לא יכול/לא רוצה/לא ולא... אז לא! את הילדים אמורים לקחת מהלב ולא בגלל שהחוק מחייב.

t o t a l

New member
שהוצאה לפועל תיקח אותו באוזן ???

ותחייב אותו לאסוף את הילדים? אין חוק ופסיקה בעולם שתחייב אדם לשהות במחיצת אחרים, גם אם אלו ילדיו. ואת... אמרי לי. האם הייתי רוצה להכיח אותו? האם היית רוצה שהוא יהיה עם ילדייך מתוך כפיה? בעל כורחו? חסר סבלנות ונרגן על זה שהוא מוצא את עצמו בסיטואציה שלא בחר? יש לי תחושה שלא. היית רוצה שהוא ירצה להיות עם הילדים. היית רוצה שהוא יתשתנה. שום שינוי בו לא יתכולל ממקום של כפיה. אולי ורק ממקום של הבנה, של רגיעה, של שחרור, של זמן.

למעלה