יש לי שאלה!

shany222

New member
כנסו סה דחוף!!!

אם מישו יודע על אתרים בעברית על אמינם אס שישלח לי אני פשוט חייבת את סה דחוף!!!! EMIN3M+ME=

Thierry Henry

New member
שאלה..

הלכתי לחנות לפני כמה ימים ושאלתי אם יש את הלימיטיד אדישן. אמרו לי שאין... חזרתי היום (אני לוחם בצבע
..סתם
) ואמרו לי שאין אבל הגיע משהו חדש... מישהו מוכן להסביר לי מה אלו 2 הגרסאות שרצות להן בחנויות? עוד מישהו שמע על זה?

שאלה בקשר אוסף של שיריו של אמינם

שלום! הייתי רוצה לדעת האם קיים אוסף הכולל את כל אלבומיו של הראפר אמינם? לפי מה שהבנתי קיים אחד כזה אך מאיפה אני יכול לרכוש אותו? אם לא בארץ אז איפה בחו"ל או באינטרנט?

Thierry Henry

New member
לא משנה כבר..

מצאתי את השרשור שאליו טוהר הכניס את ההודעה שנפתחה פה לפני כמה ימים.

bLAck hALo

New member
....

אוסף של כל האלבומים? לא נראה לי שיש אבל יש את זה---> שזה בעצם כל הסינגלים שלו בארץ אין את זה אפשר בטח להזמין דרך הנט..

bLAck hALo

New member
אולי עוד משהו רוצה לפתוח עוד שרשור

עם אותה שאלה? סביבות 60 ככה בטח..פחות או יותר

bshady

New member
סאחה על הבחירה של האתר..

שמעתי מי שבנתה אותו אחלה בחורה...

bLAck hALo

New member
וואלע? גם אני..

ובחורה מדהימה! בנוסף שמעתי גם הבחורה כוסית ברמות! ויש גם תמונות להמחשה..!!

bLAck hALo

New member
אז מה צריך עוד?

בחורה מדהימה כוסית ברמות כישרון בכתיבה (אהמ הכתבה של נענע אהמ) טעם מעולה במוזיקה ובנוסף צנועה בחורה כלבבי

bshady

New member
ותלוי העוד משהו...

אתה מצטרף..? ואת מדברת כל כך יפה על הבחורה הזאת...אני מכירה אותה?

bLAck hALo

New member
הוא כחול..הוא יכול לעשות מה שבראש

שלו
אם אני מכירה? אממ, בערך..יצא לי לדבר איתה ככה פה ושם אבל הרוב שמעתי עליה הרבה דברים טובים וחמים.

bshady

New member
שיעשה מה שבא לו...

כל עוד הוא עושה את זה איתנו =) ותכירי לי אותה יום אחד...כמו שאת מדברת עליה (ואת עוד בחורה לא נורמלית ככה שאם את מחלקת מחמאות זה לא סתם) אולי כדאי לי לדבר איתה...ללמוד ממנה.

bLAck hALo

New member
בכיף=] טוהר אתה מוזמן../images/Emo13.gif

יום אחד אני יכיר לך אותה, בהזמנות.. ויש הרבה מה ללמוד ממנה! הבחורה גם גאונה לא קטנה

למעלה