יש לי שאלה:Him הם אימו?

RockStar2

New member
יש לי שאלה:Him הם אימו?

פשוט חברות שלי אומרות לי שכן כי יש את השיר שלהם Join me וEndless Dark .....והן גם בכלל לא מכירות את כל השירים...אני מודה שהשירים האלה הם קצת אימו אבל השאר לא.

5ifi

New member
תגדירי אימו.

אני לתומי חשבתי שאימוז הם אלה שיש להם פוני אלכסון על הפרצוף, המון אייליינר+שחור+מסקרה+צללית שחורה ורוצים למות כל הזמן, שרים על זה שאמא/אבא שלהם דפקה/ה להם את החיים וחברה שלהם עזבה אותם... והימ, חוץ מזה שהם מדברים על מוות (ומן הסתם רואים בו משהו יפה ונצחי) לא עוים על אף אחד מהקריטריונים הנ"ל...(וילה אפילו הפסיק לשים שחור!!! טוב, אני חושבת שזה משהו שהוא הבטיח לעצמו להפסיק לעשות בגיל שלושים...ויפה ל ו גם בלי...כפרעליו חתיכוס...) אז אני מניחה שלא. הם לא אימו....

RockStar2

New member
כן אבל אצלנו הם נחשבים כלהקת אימו לא?

זתומרת,כל מי שלא מכיר אותם ותתני לו לשמוע שירים של HIM יחשוב שהם אימו כי השירים שלהם מדברים על מוות...למרות שאני חושבת שהם מדברים דווקא על המוות באהבה....ובאמת פעם וילה היה ניראה קצת אימו עם השחור בעיניים אבל הוא היה מהמם...וגם עכשיו ברור...XD

5ifi

New member
ואת לוקחת את דעתו של מי שלא

מכיר אותם כדעה הקובעת? מוזרה...

Blade Of Fire

New member
תראי...

מבחינת ליריקס--כן, לפחות חלקית... מכל בחינה אחרת--ממש ממש ממש לא...

הימ הם חד משמעית לא אימו. לאלאלא.

ולא, הליריקס שלהם לא אימו, זה פשוט לא יכול להיות. ברמת העיקרון, אימו, או אימושנל הארדקור, זה שילוב של הארדקור - שזה סוג של התקדמות מפאנק מחאתי ב80s - וליריקה גותית. להימ יש ליריקה גותית, מהסיבה הפשוטה שהם רוק גותי. ולמרות שכל אימו התחיל, לפחות בתקופה האחורנה, נורא להתלהב מהימ, זה עדיין לא הופך אותם לסוגשל אימו, כי תכלס, אימו היום זה סתם בגדים ופאנקרוק גרוע.

למעלה