יש לי שאלה תענו לי

SkateManN

New member
יש לי שאלה תענו לי

אני בן 15 ויש לי שאלה .. אני רוצה לברר על טרקטורון קטן שלא צריך רשיון כדי ליסוע עליו בשבילים ובדיונות . יענו משהוא כמו באגי אבל טרקטורון .. כל מי שמכיר כזה דבר להגיב

tooom

New member
טרקטורון שלא צריך רישיון? אני מכיר

הנה לזה אתה לא צריך רישיון ואתה יכול לנסוע איתו כמעט איפה שאתה רוצה. עכשיו קצת יותר ברצינות. כל כלי ממונע שנוסע חייב ברישיון כדי לנהוג עליו ע"פ החוק. אתה אומר רק בשטח? אז איך שהחוק רואה את זה אין ממש הבדל בין זה שתסע על טרקטורון בלי רישיון או על הטראנו של אבא שלך.

SkateManN

New member
תודה על הזערה [=

אבל יו אני לא ישכח ראיתי טרקטורון קטן שילד נוסע אליו אבל משהוא מהיר ! ! ואני לא יודע מה זה ! .. זה יענו היה משהוא דומה לבאגי

BrEeZeR1

New member
זה אפשרי בחוץ לארץ

בחוץ לארץ כל הטרקטורונים מתחת ל90 סמ"ק נותנים לילדים קטנים ליסוע עליהם וזה אפשרי בלי רישיון . ( ילדים בגילאים 6-16) תלוי בסמ"ק. אבל בארץ אפילו טרקטורון 50 סמ"ק מחייב רישיון. ככה זה גם באופנועים ניראה לי אבל לא בטוח.(אופנוע 50 סמ"ק אבל קטן בהרבה מהאר אמ איקס לדוגמא ששמים לב שהוא לילדים).

dist0rtion

New member
יש קומבינה..

לא בדיוק מה ששאלת אבל יכול לעזור. נראה לי שיעיל רק אם אתה מושבניק. תעשה רישיון לטרקטור. ותוציא לטרקטורון רישיון חקלאי. תכ'לס זה אומר שמבחינת החוק הטרקטורון הוא טרקטור לכל דבר (ואז אתה יכול בגיל 16 לסוע על כבישים, בחולות וכ"ו וכ"ו..) לפי מה שאני זוכר אצל החברה פה מהמושב הבעיה הייתה לרשום את הכלי כחקלאי (אולי אפשר לקנות אותו ככה..) שמור על עצמך

למעלה