יש לי שאלה... תגידו...

מאתוקי

New member
יש לי שאלה... תגידו...

תגידו ראיתם את האישה שאנג'לינה ג'ולי הייתה צריכה להתחתן איתה היא קמבודית איך שכותבים את זה היא עם קוצים מאודדדדדדדד יפה אני אנסה להשיג תמונה שלה.

אמ....מה?

עד כמה שידוע אנג'י לא הייתה צריכה להתחתן אם שום קמבודית.... אולי זה היה סתם תילום שלה אם איזה אחת, וכבר כולם קפצו לשמועות...ככה זה הצהובונים...

מאתוקי

New member
היא הייתה צריכה להתחתן עם קמבודית..

אל תבעס אותי היא כן הייתה צריכה להתחתן

מאתוקי

New member
יש לי חמשיר על אנג'לינה שלי..

אנג'לינה דוגמנית, אנג'לינה שחקנית אנג'לינה, רוצה להיות כוכבת בארצות הברית, ויש לה מפיק וגם מנהל והיא מזדיינת עם כול עם ישראל( הלוואי) איך החמשיר?

Unicorn Fairy

New member
תגיד... אתה כאן בשביל בדיחה...

או מה? מהרגע הראשון לא הבנתי מה הקטע שלך!

Unicorn Fairy

New member
אז ככה...

אני לא זוכרת את הסיבה שבגללה הם מסוכסכים - אבל זה בהחלט לא מהסיבה הזאת - בגלל שהוא לא התעלל בה!. ואל תתחיל להגיד שקראת באיזה כתבה שהוא התעלל בה וכו'... טוב?

Unicorn Fairy

New member
לא...

הצל שלך. נו רציני, מהרגע שנכנסת לפורום כל מה שאתה אומר כאן על אנג'י זה שקרים ובולשיט. זה כולל את הבולשיט הזה על החתונה, וזה כולל את הקטע על הניתוח שלה בשפתיים וכל מיני שטויות שאתה אומר שהיא עשתה או אמרה וכו'. אתה כאן בשביל מה? בשביל לעצבן? בשביל הצחוק? אתה בחור בן 27 - חפש חיים!

מאתוקי

New member
אני מת על אנג'לינה...

אני חולה עליה ולא באתי לעצבן אף אחד ויש לי חיים אני לא צריך לחפש ואם אני אצטרך לחפש אני אבקש ממך עזרה אוקיי? אנג'י חולה עלייך דרך עגב איך קוראים לבן שלה?

מאתוקי

New member
תקפה אותי רצח, אני אדבר עם ג'ולי..

אני אגיד אותך לג'ולי.

Unicorn Fairy

New member
ומה היא תעשה?

תנשק אותי בשפתיים המדהימות שלה ותגיד לי תודה שהגנתי עליה? יאפ.

מאתוקי

New member
לא כדי לך שלארה קרופט תבוא אליך..

כי אני לא מקנא בך אם היא תבוא אליךך כפרע על ג'ולי שלי

זה לא שכולם פה נגדך..

אבל עדיין .. אפשר קצת להרגיע.. כולנו אוהבים אותה וזה לא תחרות של מי היא כי בתכלס היא לא של אפחד מאיתנו אולי חוץ מהבן שלה
ןאם כבר אתה פה אז תנצל את זה כדי ללמוד עוד עליה ולהכיר אותה כמו שצריך

מאתוקי

New member
אני מתכוון לקמבודית..

לקמבודית הדוגמנית ששיחקה עם אנג'לינה בסרט פוקס פייר

למעלה