יש לי שאלה.. שתיים

מוסא88

New member
יש לי שאלה.. שתיים

למה הפורום נקרא "להקת MUSE" למה לא רק "MUSE"? עוד משו אחד, אני מכורה לאבסלושן זה כבר כמה חודשים, ופתאום אני וחברה שלי, שהיא זאת שהכירה לי אותם, התחלנו להתווכח, הם שוודים? נורבגים? אני אמרתי נורבגים..ואני בדרך כלל צודקת!!! אז מה הם? לא שזה משנה לי... המוזיקה שלהם כמעט מושלמת.

Special M

New member
בקשר לשאלה הראשונה

שאלתי את עצמי את אותו הדבר. להתייחסותך, שירן. ובקשר לשאלה השניה - גאד. מת'יו בלאמי הוא אחד האנשים עם המבטא הבריטי הכי חזק ששמעתי אי פעם. איך נורבגים/שוודים? אז לא זה ולא זה. בריטניה, דרלינג, משם מגיעה המוזיקה הכמעט מושלמת.

מוסא88

New member
חחחחחח תודה. בחיים לא שמעתי

את הבחור (מתיו??) מדבר.. אין לי מושג מאיפה הבאנו אני וחברתי את השטות הזאת.. דמיון מפותח אני מניחה. בריטים זה סבבה.. לפחות ידעתי שהם אירופאים! מוזיקה אמריקאית
ממש ממש לא...

NiKi†a

New member
שאלה ראשונה.

אתם מעדיפים שיהיה כתוב "MUSE" או "מיוז" ?

NiKi†a

New member
../images/Emo45.gif

צודק. הוא מדבר נורא נורא מהר ולא ברור...שמתי לב לזה בראיונות שערכו איתם בטלויזיה

Special M

New member
ככה זה עם

גאונים. המחשבות שלהם מתרוצצות במהירות עצומה במוח, אז קשה להם להאט את הקצב כשהם מדברים בשביל שאנשים רגילים כמונו יבינו. טוב שהוא יודע לדבר גם בתוים... :)

ramoni

New member
שהוא הוא מדבר הוא נשמע כזה נקתע

כי יכול להיות שהוא מצא מילה לא נכונה או משהו ומפרבק" את המשפט יעני. הוא פשוט בנאדם גאון, בטח הIQ שלו בסביבות 140

Special M

New member
נכון

הוא באמת נשמע כאילו הוא נתקע, כל פעם מתחיל מחדש, כי הוא פשוט לא מצליח להאט את הקצב שהמח שלו רץ בו. למזלנו! מה שכן, לא התכוונתי גאון במובן הזה (=יכול לפתור תרגיל בשניה אחת), אלא יותר גאון בכיוון של מוזיקה. יכול להיות שהוא מסריח בחשבון ושאין לו מושג מה הסימול הכימי של גופרית. בנאדם שיכול לכתוב מוזיקה כמו שהוא עושה בעיני נחשב לגאון.

ramoni

New member
בב"ס מאתיו היה תלמיד פרוע, יחד עם

כריס, והם עשו המון בעיות למורים, וחוץ ממוזיקה לא היה להם חשק לכלום. דום דוקא היה חביב המורים

למעלה