יש לי שאלה של דעה

backstreet girl

New member
יש לי שאלה של דעה

מי אתן חושבות יותר אוהבת את מיגל צ'ריטי או קיי. אם התשובה שלכם תהיה קיי מהסיבה שהיא עושה את כל הדברים הנוראיים לצ'ריטי בשביל להשיג אותו אז שמעו... אם קיי הייתה משיגה את מיגל היא לא הייתה עושה את הדברים האלה... מצד שני אם פתאום מיגל יעזוב את צ'ריטי היא לא תעשה דברים כאילו... זה מסובך לא?

ChilD SouL

New member
לדעתי.....

קיי אוהבת יותר את מיגל. בנאדם שאוהב מוכן לעשות הרבה והרבה מאוד בשביל האהבה, לעומתה צ'ריטי לא עשתה כלום בשביל לזכות באהבה שלו. מה שבא בקלות - הולך בקלות. (לא בסדרה
) בכל אופן, קיי אוהבת את מיגל יותר

I n n u e n d o

New member
בטח שצ'ריטי עשתה../images/Emo70.gif

היא באה במיוחד מאיפה שהיא גרה[עדיין לא קלטתי את השם] בתחילת הסדרה באוטובוס כדי להיות עם מיגל פעם אחרונה[ככה היא חשבה שזאת פעם אחרונה]. מיגל וצ'ריטי התאהבו ממבט ראשון ואם מיגל היה רואה בקיי קצת יותר מחבר לבייסבול אולי היה לה סיכוי איתו.

cafesitta

New member
אני חושבת שאת מפספסת את הנקודה

אהבה זו לא משוואה פשוטה של: מי שעושה עבורה הרבה
ראוי לה הכי. ממש לא. אהבה זו כימיה בין שני אנשים, כימיה שצריך לשמר, אבל קודם היא מופיעה מעצמה כמו שקרה לצ'רי ולמיגל. בין קיי למיגל אין אהבה הדדית! קיי *אוהבת* אותו חד צדדית. ברור שהיא עושה יותר מצ'ריטי כי לצ'רי אין מה להוכיח עבורו- הוא כבר שלה בליבו. אז קיי עושה הרבה אבל הכל מטמטום ומרוע. צ'ריטי טהורה ותמימה ככבשה- שזה, אני מודה, מעצבן לאללה אבל בסופו של דבר היא ראויה יותר למיגל.

python 4

New member
הייתי עונה על השאלה שלך

אבל ניסחת אותה בלשון נקבה. זו שאלה רק לבנות? הממ. בעצם שאלות בנושא אהבה, את צודקת. OK, אז שאלה רק לבנים! (קרי, אני צהובי ואח של דרקי): מי היתה מז*** יותר טוב את מיגל: קיי או צ'רי? זה גם קצת מסובך. מצד אחד שתיהן חסרות נסיון, אבל לקיי נראה לי יש יכולות קצת יותר טובות במיטה מלגוש הקרח הזה צ'רי. לא? מה אתםם חושבים?

נו באמת - צ'ריטי - אין אפשרות אחרת

מהסיבה הפשוטה שמיגל הומו בהכחשה (אתם בעצמכם אמרתם, לא אני!) אז לא יעמוד לו מקיי השטוחה, ולצ'רי יש כוחות... תחבר אחד ועוד אחד ותראה מה יצא

אומנם לא בן אבל לשאלה הזאת התשובה

ברורה!!!!!!!! קי ה-1 היא יכולה להפוך כול גבר מהומו לסטרייט וברור שהיא כי צ'רטי יותרמ ידי עדינה וכול החרא הזה אבל קיי פראית היא תדע מה לעשות

backstreet girl

New member
ואללה נכון...באמת שלא שמתי לב

אני פשוט רגילה להתכתב בפורום של הבויז וכולם שם (כמעט עכשיו הצטרף בן) בנות...

AsHtOn GiRl 3

New member
אוקיי, למרות שאני לא סובלת

את צ'ריטי לבד או ביחד עם מיגל ולמרות שאני מתה חולה על קיי המלכה
לא החדשה
החדשה מעפנה לא מגיעה אפילו בטיפה לקיי הישנה
צ'רי אוהבת יותר את מיגל.........

santa barbara

New member
ברור שצ'ריטי אוהבת יותר את מיגל...

קיי אובססיבית כלפי מיגל היא לא אוהבת אותו... כשמישהו אובססיבי הוא מוכן לעשות הכל כדי להשיג את אותו הבן אדם לאומת זאת אם מישהו אוהב אז הוא כמובן נורא רוצה להיות עם אותו האדם אבל יותר מזה אהבה זה כאשר רוצים שלאותו אדם יהיה טוב, שהוא יהנה, דואגים לו. האובססיה של קיי גורמת לה לאבד את הראש והיא לא קולטת שמה שהיא בעצם מנסה לעשות פוגע במיגל ואם הייתה אוהבת אותו לא הייתה פוגעת בו.

לדעתי זאת קיי..

כי אם צ'ריטי הייתה אוהבת את מיגל באמת האהבה שלה אליו הייתה עוזרת לה להתגבר על הכוחות הרשע שגורמים לה כל פעם מחדש לנסות להרוג את מיגל ! אבל זה הכל רק תאוריות טחח..

צ'ריטי יותר אוהבת מאשר קיי

קיי אובססית אליו. היא לא קולטת שהוא לא אוהב אותה.... צ'ריטי חולה על מיגללללל היא מטורפת עליו באותה מידה שהוא מטורף עליה זה ברור... רואים את זה בעיניים שלהם. אבל לצערי העיניינים יסתבכו ולמיגל תהיה ילדה מקיי בגלל תחבוליה וצ'ריטי תהיה עם ריס. אבל הם חייבים לחזור אחד לשני!

למעלה