יש לי שאלה רצינית !!

דלמטית

New member
יש לי שאלה רצינית !!

אם מישהו אומר לך שהוא נדלק עלייך- זו מחמאה ?

דלמטית

New member
פשוט ילד

קקע ! ועכשיו ברצינות...

GoldenEyes

Well-known member
ברצינות

יש שני מצבים או שאתה לא הטעם שלי או שאתה כן ואז אני נדלק כל שימוש בלשון זכר בהודעה זאת מתייחס לשני המינים

דלמטית

New member
אהבתי את ההערה בסוף..

אבל ת'כלס עכשיו כשאני חושבת על זה. .. אתה לא יכול לעזור לי בתשובה לשאלה שלי... ! עוד יועצים??

אמממ... זה אומר ש..

שהוא פשוט רוצה "קטע" אם את מבינה מה אני אומר... בחור שיש לו כוונות רציניות לא יגיד "נדלקתי עליך" אלא יגיד "את מוצאת חן בעיניי והייתי רוצה שנמשיך להיפגש" או משהו כזה... שאלות ובקשות נוספות בנושאי מין וייעוץ לגברים ונשים נא לרשום פה בצירוף "מיועד לד"ר תימני".. בהה ביי... :)

GoldenEyes

Well-known member
מנסיוני העשיר

כל התימנים פקה פקה מדברים הרבה ועושים מעט הדבר היחיד שעושים הרבה זה סקס

SuPerliNuX

New member
אממממממממממ מאני אז כך....

יכול להיות שכן זו מחמאה והוא באמת נדלק עלייך אבל מצד שני יכול להיות שלא כי אולי רק את מצחיקה אותו ולא יותר יעני רק שתביני:- כל הגברים חנפים

GoldenEyes

Well-known member
סופר

מה החלטת לגבי הערב? אתה מגיע או לא? ולקחת לך לוח זמנים של הרכבת או לא ?

SuPerliNuX

New member
רוני סורי אחי אני חוזר לצפון

אז לא מגיע אולי נראה אותכם ב 28 לחודש אם אקבל הזמנה, אז יאללה מארגן הכל בכדי לנסוע תהנווווווווווווווו

דלמטית

New member
ויש לי עוד שאלה לשניכם בנים יקרים

אם היה מתחיל איתך גבר הומו או איתך אישה לסבית אז איך הייתם מגיבים אם היה אומר או הייתה אומרת שנדלקו ?

GoldenEyes

Well-known member
דלמע

יש צורך לדייק ! "אם היה המתחיל איתך גבר הומו" זה תלוי אם אני הומו או לא כי ההתייחסות של ההומואים היא שונה ושל הסטרייטים שונה

דלמה

נראה לי שקל להידלק עליך ואממממממממממ להידלק זה שלב אחד לפניי שנישרפים כליל כאילו מתאהבים חחחחחחחחחח אז זה בהחלט מחמאה

למעלה