יש לי שאלה קטנה

stan_southpark

New member
יש לי שאלה קטנה

בחיזיון של הונג קונג ושל שנגחי יש אותו בניין bionic tower משהו יכול ענות לי למה בונים אותו בניינין בשני מקומות שונים הוספתי תמונה

TheIllustrator

New member
אין לי ממש זמן כעת - אז בקצרה...

הביוניק טאוור תוכנן ע"י אחד מארכיטקטי השבוע שלנו, סיר נורמן פוסטר (ותקנו אותי אם אני טועה... כי אני לא סגור ב-100% על זה), בשיתוף עם מהנדס בניין יפני ידוע. לראשונה, תוכנן הבניין להבנות בלונדון עד לתאריך המילניום, קרי 2000, אבל מפאת בעיות תקציב וחוסר אישור מן העריה על בניית מפלצת כזו, החליטו חבורת המשקיעים לנסות ולבנות את הבניין בטוקיו, יפן. אולם, גם שם, לאחר פרק זמן, נפל הרעיון ואת הבניין הציעו בהונג-קונג. למיטב ידיעתי, גם שם הרעיון נפסל(כמה בלתי צפוי...), וכמדומני, עכשיו רוצים לבנותו בשאנגחאי. אבל השורה התחתונה היא שלעולם לא יבנו את השטות הזה... בטח שלא עכשיו, אחרי ה-11 בספטמבר. (לבניין הזה יש מעליות שיכולות לנסוע בצורה אופקית בנוסף לאנכית, מערכות מים ואוויר מוזרות וייחודיות, הוא אומר להיות ממש "עיר בתוך בניין" והוא פשוט לא רלוונטי...)

oren*

New member
../images/Emo6.gif הוא ממש כמו הלפיד האולימפי

מתי נקרא פה איזה סקופ שעומדים לבנות את הבניין הזה בישראל? ואחר כך בעזה? ואולי גם בסומליה? כמו שכתב אילוסטרייטור, לא יבנו מבנה כזה, ומגוחך שממשיכים לטחון אותו שוב ושוב ושוב (בעיקר אם העבירו אותו כבר שלוש מדינות שנמצאות באיזורים שונים, באקלימים שונים, בעלי סגנונות עיצוב שונים...). מתכננים גורד שחקים לפי האיזור בו הוא יבנה, לא סתם כדי לנסות לדחוף אותו איפה שהוא על מפת כדור הארץ (מאכזב אותי גם איזה אדריכל מתייחס לבניין שלו כמו אל זבל ומוכן "לתרום" אותו לכל מדינה כדי שתבדוק אם בכלל יש לה קצת כסף לבנות אותו)

למעלה