יש לי שאלה קטנה,

סיון b

New member
יש לי שאלה קטנה,

האם מישהו יודע איפה ניתן לעשות אבחון לקשיי למידה באזור המרכז וכמה זה צריך לעלות? תודה!

שלום סיון וברוכה הבאה! ../images/Emo39.gif

אבחון ניתן לעשות במספר מקומות 1. דרך קופת החולים, על ידי הפניה מרופא. 2. במכונים פרטיים או אצל רופאים פרטיים. 3. בניצ"ן. 4. דרך השירות הפסיכולוגי העירוני - רק יש לדאוד שתוזמן מאבחנת מוסמכת. האופציה של הישרות הפסיכולוגי ושל קופת החולים היא כמובן האופציה הזולה, אחר כך ניצן (בסביבות 500 ש"ח אך יש לשאול אותם שוב) ואחר כך המכונים והרופאים הפרטיים (כ-1300 ש"ח לאבחון חלקי כ-2500 ש" לאבחונים כוללים) בהצללחה. אפרת

שלום וברוך הבא! ../images/Emo39.gif

פשוט מתקשרים לעירייה או למוקד של העירייה ומבקשים את מספר הטלפון שלהם, לאחר שתתקשר אליהם ידעו כבר לאן להפנות אותך. בהצלחה! אפרת

דורין @

New member
אבחון

אני יכולה לספר לך מנסיוני לגבי השירות הפסיכוליגי העירוני היה מאוד מאכזב. אמנם הלכתי לשם לא למטרת אבחון אך היתה לי תחושה של בזבוז זמן בלבד. וצוות צעיר ללא נסיון מספק והרי בתחומי הפסיכולוגיה נסיון הוא מרכיב מאוד חשוב. לעומת זאת הלכנו לאבחון באחד ממכוני קופת חולים שם היה אבחון מקצועי וממוקד ביותר.ואפילו אמפטי בנוגע לעלויות לנו לא עלו המפגשים כלום (כמובן שיש להצטייד בהפניה) היינו צריכים לשלם רק על מבחן "טובה" כך שבסה"כ הסתכמה עלות האבחון בכ-250 ש"ח (אני מקווה שאני לא טועה לגבי הסכום של המבחן)

למעלה