יש לי שאלה קטנה...

d o r i t l

New member
יש לי שאלה קטנה...

האם מישהו יודע אם קיים דבר כזה ברכת הנציג? בסגנון ברכת הבית או משהו באזור זה מאוד יעזור תודה

amphd

New member
לא מכיר משהו רשמי

אבל אפשר לחבר אחד לדוג': לזה הנציג לא תגיע תלונה לא תאמר קללה לא תבוא צעקה בזה הקו תהיה שלווה תשרור אחווה יבורך הקו בשמחה כבבית השואבה. כמובן שאם מדובר בנציג פרונטלי יוחלף הקו בדלפק/דוכן מקווה שעזרתי.....

../images/Emo6.gif

אחלה רעיון... כולכם מוזמנים כמובן לנדב את היצירתיות שבכם ולמצוא ניסוח הולם ל"ברכת הנציג". הדבר היחיד שאני מסוגלת לחשוב עליו כרגע הוא "שהאדיוט המצוי לא ידרוש שום פיצוי"

KFIRB

New member
ברכת הנציג

" בזה הקו לא יפלוו טעויות של שלוחות.. שזה הנציג לא יאכל קש מחבריו במוקד השכן, שזו המנהלת תצפסיק לצרוח "מי לקוח לי ממתינים?" "בזה הקו לא יפול המקרים ההזויים של החברה, שלכל לקוח יהיה אמצעי תשלום אחד ולהיפך, שמחלקות האחרות בקו זה יגלו יותר איכפתיות ושירותיות... בזו הדלת יכנס רק מצב רוח טוב: " בזה המוקד לא ישמעו צרחות, צעקות על משך המתנה/הפסקה/החזק... שבזה המוקד הלקוחות לא יהיו מרוגזים..." " בזה הקו, יהיה זמן ללא מענה הארוך ביותר, לזה הנציג זמן ארוך ומספק למעקבים.." " לזה מנהל ף תרתח האוזן בהאזנה.. ולזו התומכת את כל הסבלנות שבעולם לגמחות הנציגים" "בזה הקו לא יגיעו לקוחות הדורשים "מנהל", מחיר זול מהמחירון, וירח וכל מה שהנציג לא יוכל לתת" בזה הקו לא אשמע קללות , ולזה הנציג הכח להמשיך ולהקשיב.." אמן

למעלה