יש לי שאלה קטנה...

Kitty Girl13

New member
יש לי שאלה קטנה...

אני לא כותבת כאן הרבה זמן.. בערך שבוע-שבוע וחצי... הסתכלתי על הודעות קודמות... והיה משהו שממש לא הבנתי... מישהי יכולה להסביר לי מה זה סד"ר ודר"ס
מקווה שמישהי תגיב... ממש אין לי מושג מה זה (מה לעשות... גם אני קצת לא בעניינים...) תודה!

ODana

New member
אני אסביר...

סד"ר = סתיו, דנה, רוני דר"ס = דנה, רוני, סתיו כל הזמן היו קוראים לנו סד"ר בקיצור. כשחלק מהבנות התעצבנו מהקטע של לא אמיתיות/כן אמיתיות וחשבו שאת כולנו כותבת אותה אחת (אז איף) אז שינו את זה לדר"ס, כאילו בקטע של להעליב או משהו.
בקיצור, אין צורך להתייחס, זה רק כדי שתביני את ההודעות הקודמות.
אנחנו מתחילים פה מחדש...

Roniii

New member
יש לי סטארט אפ חדש

רס"ד - כן, גם לי מגיע הכבוד להיות ראשונה
אבל כבר התרגלתי לסד"ר (המצאה של פרודנס שכבר לא איתנו
)

a good demon

New member
אני בסדר, תודה.../images/Emo141.gif

באתי לבקר והבנות שמאכלסות את הפורום הזה, זה שפל השפלים. טל המושלמת?! טוב שלא מתחילים לדבר פה עם מספרים ואתיות באנגלית
מה שקרה לפורום הזה זה אסון, והכל בגלל הקטע עם דר"ס המטומטמת... סליחה, אבל לא יכולתי לעצור את עצמי. אתם יודעים מה, בלי סליחה. אני לא זאת שצריכה להתנצל כאן, נכון, דר"ס עד"ק?

אוקיי

מה זה כל הטענות האלה? לא מוצא חן בעינייך- זכותך. עזבת- גם זכותך. אבל יש לך בעיות עם כינויים? זה שפל. ואני לא מתכוונת להעליב אבל יש דברים יותר נורמלים לשנות בהם בפורום מאשר את הכינויים של אלו שנמצאים בו.

a good demon

New member
דרך אגב../images/Emo141.gif

כל הבנות השוות באמת נמצאות בקומונה- בלי שקרים, בלי צביעות, בנות נטו!

סתיו מם

New member
מה זה פולל?../images/Emo12.gif

אולי תשאלי את פרודנס והחברות שלה מה קרה, כי אנחנו כבר מזמן הפסקנו לעקוב. כל אחד צריך לפרוק כעסים שיושבים לו על הלב, והבנות בחרו לפרוק אותם עלינו. אבל אנחנו מוארות
ומקבלות הכל באהבה

למעלה