יש לי שאלה קטנה תגידו מה תעשו בפורום אחרי שהסידרה תיגמר?
ח חייכנית מקסימה New member 21/8/04 #2 ניקח את המנהלים ונצלה אותם על אש ונכסה אותם בקטשופ ומיונז ונוריד להם את כל הציפורניים.
ט טלטל היחידה New member 21/8/04 #4 אני לצערי הרב לא אהיה בפורום אחרי שהסדרה תגמר...... לא כי לא יהיה מה לעשות פה אלא בגלל שלא יהיה לי זמן....אולי למעמים מהבצפר אני אכנס...... השיעורים, העומס, שבע שעות ביום...(כל יום!!!)
אני לצערי הרב לא אהיה בפורום אחרי שהסדרה תגמר...... לא כי לא יהיה מה לעשות פה אלא בגלל שלא יהיה לי זמן....אולי למעמים מהבצפר אני אכנס...... השיעורים, העומס, שבע שעות ביום...(כל יום!!!)
V ViCtOrIaBeCkHaM New member 21/8/04 #20 רק שבע שעות כל יום?! חיים קלים! לי יש 10 ולפעמים 11...אני חוזרת הביתה ב-5 וחצי... (אני בתיכון) אני מסיימת ב-5 ואחר כך חצי שעה הביתה...
רק שבע שעות כל יום?! חיים קלים! לי יש 10 ולפעמים 11...אני חוזרת הביתה ב-5 וחצי... (אני בתיכון) אני מסיימת ב-5 ואחר כך חצי שעה הביתה...
א אלין 2גירסה מחודשת New member 21/8/04 #6 כןן../images/Emo175.gif ונדגנג אותם בכפות רגליים מתי שהם יהיו קשוריםםם...עם נוצההה!! פפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כןן../images/Emo175.gif ונדגנג אותם בכפות רגליים מתי שהם יהיו קשוריםםם...עם נוצההה!! פפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ח חייכנית מקסימה New member 21/8/04 #7 חחחחחחחחחחחחידעת שדגדוג הוא גם סוג של עינוי? אחר כך נכריח אותם לשתות שמן קיק.
S SofyTofy New member 21/8/04 #17 אבל אני רגישה לדגדוגים../images/Emo103.gif אבל אל תדאגו, יש זמן לחשוב על זה. ואני כמובן, לא עוזבת כל כך מהר
אבל אני רגישה לדגדוגים../images/Emo103.gif אבל אל תדאגו, יש זמן לחשוב על זה. ואני כמובן, לא עוזבת כל כך מהר
ח חייכנית מקסימה New member 21/8/04 #18 אוי ירדנוש..... אז אותך לא נדגדג. רק את יוני. אני בטוחה שלא תעזבי. את יותר מדי אוהבת אותנו.
ח חייכנית מקסימה New member 21/8/04 #19 אוף איזה דרישות יש לך. טוב אז עליך נשים רק קטשופ (אני לא אוהבת קטשופ. אולי רוטב אלף האיים?)
O oshribat New member 21/8/04 #10 חחח איזה מצחיקולים אתם אתם והעינויים שלכם.. יש לכם דימיון מפותח... אני חייבת להגיד חיחי
O oshribat New member 21/8/04 #11 גמני שאלתי את עצמי את אותה שאלה.. מה נעשה עם הפורום אחרי שהסדרה תגמר??? טכלאס, לא יהיה כל כך מעניין להיות פה... אבל עדיין אפשר להישאר בקשר עם כל החבר'ה.. יש אייסיקיו מסנגר.. אימיילים..וחארטות כאלה! אללה עוד 11 ימים נימרת הסידרה.. הספירה לאחור מתחילה...
גמני שאלתי את עצמי את אותה שאלה.. מה נעשה עם הפורום אחרי שהסדרה תגמר??? טכלאס, לא יהיה כל כך מעניין להיות פה... אבל עדיין אפשר להישאר בקשר עם כל החבר'ה.. יש אייסיקיו מסנגר.. אימיילים..וחארטות כאלה! אללה עוד 11 ימים נימרת הסידרה.. הספירה לאחור מתחילה...