יש לי שאלה קטנה

Mikha

New member
יש לי שאלה קטנה

טוב הסיפור שלי מתחיל בתחילת אביב. יונה סלעית בנתה לה קן על עציץ עם אלוורה אצלי בעדן החלון. היא ובן זוגה הזדווגו והזדווגו אך ביצה לא הייתה. כעבור חודש לא היה סימן לביצה, אך הם עדין היו ביחד, בינתיים היונה נתנה לי כבר ללטף אותה ולא ברחה (די מוזר), הקיצור התנהגה יפה. הכל נשמע נחמד אך היונה לא הצליחה להטיל ביצה... אבל היא עדיין מקננת שם. חשבתי לעצמי שאולי היונים הם הומואים (היה מקרה כזה עם נשרים בספארי). אך בדקתי בספר על ציפורים שהם לא הומאים מכיוון שעל פי ההסברים אחד מהם זכר ואחד מהם נקבה (בדקתי). הכי מעניין זה שהיונה (ציפה) שכבר קיבלה שם מרוב הזמן הרב שהיא שוהה בביתנו, עדיין מקננת בעציץ האלוורה כאילו יש שם ביצה. כאן אני צריך את עזרתכם! האם יכול להיות שהיונה עקרה? או הזכר עקר? חשבתי לעצמי לרכוש בשבילהם ביצה מופרית, כדי שלא ירגישו רע, אך לא ידעתי איפה אפשר לרכוש ביצה מופרית וחוץ מזה עכשיו כבר אמצע יולי, כל האפרוחים אצל שאר היונים כבר ממזמן פרחו מהקן. אז אולי מזג האוויר לא מתאים להם או משהו, הרי בטח יש זמנים מיוחדים בשביל אפרוחים להיוולד ולהתקונן לקראת החורף. חשבתי אפילו לתת להם ביצה של תרנגולת אבל זה התעללות, והביצה לא מופרית. תעזרו לי בבקשה אני ממש מרחם עליהם! נ.ב אני יודע שאני לא נשמע כמו אחד מבוגר, נכון כי אני בן 15!

../images/Emo6.gif

אח שלי !! אל תרחם עליהם !!! בסוף יהיה טוב..
ביצת תרנגולת ממש לא מתאים ליונה.. ועוד דבר לציפורים אין אפרוחים יש גוזלים (אפרוח בוקע אם פלומה...גוזל בוקע ערום)

../images/Emo8.gif../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif!! ../images/Emo140.gif../images/Emo51.gif

אני רק מקווה שהתוכים שלי יגיעו לגיל הזה... הרגע חזרתי מחנות ציפורים והיו שם 2 גוזלים פיצפןנים שרעדו מקור. אמרתי למוכר, "תכניס אותם פנימה" והוא אמר "אין הרבה מה לעשות, הם גוססים. לעזאזל, אם קוקוטייל היה תוכי של 2000 שקל אז לא היו מתייחסים אליו ככה, מתייחסים אליהם כמו אל זבל! וזה מה שמרגיז!!!

למעלה