יש לי שאלה עליכם

יש לי שאלה עליכם

איך אתם מדברים על צניעות ונכנסים לאינטרנט. בפעם הקודמת ששאלו את זה אז פראזניק ענה שאפשר להכנס לאינטרנט ולא לראות, ושהוא מבין באינטנט... אל תקשקש!!!. מלפני יומים ככשמו כאן תמונות לא צנועות איך בדיוק יכלת לא לראות אותם? או בפרסומות שיש בתפוז?. כמעט כל אנשי הפורום ראו את התמונות שהיו כאן! גם אתה! אחרת לא היית מוחק אותן.

בזוהר כתוב ....

שהמלאך הרע , מפתה את האדם בכל מיני פיתויים לעבור עברה , ואחרי שהבן אדם מתפתה ונופל , רץ אותו מלאך רע לשמים ומקטרג : ראיתם את פלוני איך שעבר עבירה .... בניגוד למצב שאתה הכנסת אותנו אליו , בדרך כלל זה אנחנו בוחרים להיכן לגלוש , במה להסתכל ובמה לא ...

אני הכנסתי אותכם אליו???

טוב לדעת. אני מלא פעמים נכנס לכאן לראות מה כתובים. אבל עכשיו זו הפעם הראשונה שאני כותב פה. אבל בכל זאת. מה שענית זה לא תשובה. אפשר לחשוב שאתה מסוגל להכנס עד לצ´ט כאן בלי לראות לפחות פעם אחת אישה בלי שרוולים או בלי כיסוי ראש או יותר גרוע. ואם אתה אומר שלא אתה עובד רק על עצמך....

רוחלע19

New member
אולי תחדד את השאלה?

1) אתה מייעץ לנו לא להכנס בכלל לאינטרנט? (ואם כך, תודה על היעוץ בחינם)
2) בכוונתך לומר לנו שאנו צבועים? 3) יש בדבריך הבעת שאט נפש על התהגותינו? אגב, אומרים בשם רבי ישראל מסלנטר: שגם מחלל שבת יצטרך לתת דין וחשבון אפילו על ברכת "בורא נפשות" שלא בירך!!! אז מה איתך, לך הכל מותר? ועוד יותר: כמו שלא שייך להסביר לעיוור ההבדל בין הצבעים כך, למרבה הצער, לא תוכל להבין נפשם של שומרי תורה ומצוות.

פראזניק

New member
בפע םהקודמת ששאלו..

שאלו את זה את ידידי עופר, הוא ענה מה שענה. הבנאדם מבין בנושא אינטרנט הרבה יותר ממה שאתה חושב וד"ל... אני אישית חושב שאינטרנט הוא כלי כמו כל הכלים, יש בו סיכון, כפי שיש בכל כלי, אולי מעט יותר. ועדיין, עד היום לא הבנתי מדוע אני צריך להתנצל על שאני גולש. מדוע לא תתנצל אתה על שאתה תוקף בלי לבדוק קודם? שבוע טוב וחג חנוכה שמח.

קרא עוד פעם את תשובתי

"לגבי השימוש באינטרנט: ניתן לכל אחד לעשות את חשבון נפשו. בכל מקרה, ניתן לגלוש באינטרנט גם מבלי ליפול לתהומות הטינופת (ואני מבין קצת באינטרנט). לא נכחש: כל שהותנו כאן היא בדיעבד גמור. אבל מכיון שיש ברשת אנשים שמתענינים בברסלב, ולכן אנחנו שמחים לטהר איזו פינה זערורית מתהומות הטינופת של האינטרנט. ויהי רצון שלא ניכשל." (תשובה על הודעה בנושא) התמונות הלא צנועות שטרוריסט אינטרנט שם כאן לפני כמה ימים היו מוצמדות כקובץ, כך שגם פתיחת ההודעות לא הציגה אותן. ההודעות נמחקו לאחר שמישהו הודיע לנו בטלפון עליהן. זה מאד מצער ונקוה שזה לא יחזור.

למעלה