יש לי שאלה נורא דחופה

יש לי שאלה נורא דחופה ../images/Emo4.gif

יש לי להגיש פרוייקט ליום שישי ( הממ כן החליטו להקדים אותו..) ואני צריכה להשיג מוט נחושת ( סתם מוט שאפשר לעקם ויהיה בערך בעובי של הזרת...
) הייתי בטמבור ובהום סנטר ( של בת ים) הם אמרו לי לבדוק בראשון והיום כלל לא הזדמן לי.. למישהו יש רעיון ?!
איפה אפשר להשיג מוט נחושת או משהו כזה ?

inventor

New member
בהחלט , ידוע

יש חנות לחומרי בניין , באיזור התעשייה החדש של ראשל"צ אם את מגיעה מחולון מיד אחרי שאת עוברת את חונים קונים יש פנייה שמאלה (רמזור) את פונה ונוסעת ישר עוברת רמזור נוסף (לפניו חנות ביתילי גדולה ) ואז מיד מימינך מין חנות שנראית כמו מחסן בנייה. צינורות וכו...בהתחלה נדמה כי זו חנות רק לחברות גדולות אך לא לאינסטלטורים וכו.. בהצלחה.

לא בטוחה, אפשר לנסות

יש להם פרופילים ממידות של מילימטרים ועד מידות של סנטימטרים. זוכרת שהכי דק שראיתי שם היה 3 מ"מ והכי עבה ... לא זוכרת, כנראה גם לא רלוונטי לך. יש שם פרופילים מלאים וריקים (כמו של פעמוני רוח) מאלומיניום ופליז, אבל לא זוכרת אם יש להם מנחושת. קוראים להם "מתכות ארד" הם יושבים בסלמה 46 ת"א, ב 6816061-03. אולי כדאי גם לנסות אצל ברוק, יש להם כלים וחומרים למלאכת יד, יושבים ברח´ אילת קצת לפני רח´ הרצל (אם מגיעים מכיוון אלנבי), מצד ימין. וד"א, אם כל אלו לא עוזרים, פשוט לוקחים דפי זהב ומתחילים להתקשר. בהצלחה

למעלה