יש לי שאלה מציקה

ybenn

New member
יש לי שאלה מציקה

לד"ר קיציס שלום רב! אני בן 38 אני רץ ריצה קלה פלוס הליכה 2,3 פעמים בשבוע במשך מס' שנים. יש לי תופעה שחוזרת על עצמה אחת לכמה חודשים,במשך הריצה אני חש דופק מהיר מאוד,וקשה לי לנשום זה נימשך כדקה דקה וחצי ואז פתאום הדופק חוזר לקצב רגיל. הלכתי לבדיקת לב במאמץ ,עשיתי אולטר ולא נימצאו שום מימצאים. מצב זה הכניס אותי למצב של חרדה,כיום אני נוטל תרופה אנטי חרדתית בעקבות זאת. ייש לציין שתופעה זו נימשכת מס' שנים,ורק בשנה האחרונה ניכנסתי למצב של חרדה. שאלותי הם: 1-האם מצב זה הינו מסוכן מיכוון שאני מצבע פעילות של ריצה 2 בשבוע. 2-האם ניתן למצוא את הבעיה אם ישנה. 3-האם ריצה משפרת את סיבולת הלב ויכולה למנוע את בעית הדופק המהיר. אודה לך על תשובתך המודאג.

ke12m

New member
דר קיציס

אני ממש לא יכול לענות לך עינינית כיוון שאני לא יודע אם באמת מדובר בהפרעת קצב שלא נצפתה בהולטר (הגיוני מאוד) או רק דופק מהיר שאתה חש בגלל חרדה... אז אולי הייתי עושה שוב הולטר וממש רץ איתו לשחזר עד כמה שניתן את המצב במהלכו הרגשת את דפיקות הלב. תודה

ybenn

New member
הפרעת קצב

האם ניתן להמשיך לעסוק בפעילות ריצה ללא חשש? האם ייש הפרעת קצב שלא מסוכנת?? בתודה מראש מוטי

ybenn

New member
הפרעת קצב

קשה מאוד לשחזר את המצב הנ"ל מיכוון שזה לא כל הזמו קורה אלא אחת למס' חודשים. מודה לך

ke12m

New member
דר קיציס

בכל זאת הייתי עושה שוב הולטר ובדיקת מאמץ. אולי בכל זאת משהו יצא החוצה. ואם לא לפחות ניהיה יותר רגועים תודה

ke12m

New member
דר קיציס

אני לא יכול לענות לך אפקטיבית בהתכתבות וזה יהיה גם לא נכון מצידי. אם אתה לא בטוח לך לקרדיולוג בקופה תודה

ke12m

New member
דרקיציס

אני לא יכול לנחש כי הרי אני לא יודע עם מדובר בהפרעת קצב או רק בחרדה... סליחה

למעלה