יש לי שאלה מעניינת ?????

יש לי שאלה מעניינת ?????

קרן העלתה את הנושא ואני ממשיך אותו יש משפט שאומר: שהעוני נכנס דרך הדלת האהבה בורחת דרך החלון האם אתם מסכימים עם הטענה הזו מניסיון מר ראיתי שכן בכמה וכמה מקרים שלי פרטי ושל שני חברים אני בגלל שעזרתי להורים שלי ונכנסתי למינוס גדול וחברה שלי לא אהבה את זה וביקשה שאפסיק לעזור חבר שלי היה לו עסק ושהוא פשט רגל חברה שלו עזבה אותו ועוד אחד בגלל הסכם ממון מה אתם אומרים רק תחשבו טוב לפני שאתם עונים כי גם אני אמרתי שזה שטויות בהתחלה

אל תגידי שלא היתה אהבה

הייתי עם הבחורה שלוש שנים וזה לא שהייתי בן אדם עשיר ככה שהיא לא חיפשה כסף היינו מאורסים אהבה היתה והיא נגמרה

AnkSunAmun

New member
בולשיט..!

החבר שלי עכשיו עוזר להורים שלו כי פטרו את אמא שלו .. אז הוא עובד בסופי שבוע עם אחיו הקטן .. (שניהם בצבא) ואת הכסף הם נותנים להורים לשכר הדירה... ולמה שאני אעזוב אותו?? בגלל שאנחנו לא נצא איזה חודש חודשיים בגלל שאין כסף ? אז מה? אז יושבים בבית ורואים סרט ב"יס".. ביג דיל.. רק אנשים חלשים בורחים מבעיות וכנראה שתי הבנות הנ"ל היו חלשות שלא יכלו להתמודד עם קצת חוסר מזומנים.. וחבל!

אצלי זה היה אחרת כי היינו אמורים

להתחתן והיא התעצבנה מזה שאני לא יכול לחסוך כסף לחתונה ןאני הזכרתי את זה כי מישהו אמר לי את המשפט הזה שסיפרתי לו על החתונה שאין כסף אין אהבה וצחקתי עליו אמרתי לו שזה שטויות שאם אוהבים מספיק מתגברים על הכל והופה הוא צדק את מבינה לא סתם שאלתי את זה כי יש משהו באימרה הזו

א י ד י

New member
אתה צודק בדבר אחד-

אם יש מספיק אהבה, אפשר להתגבר על בעיות כלכליות. זה לא קל, אבל מניסיון אני יכולה להגיד לך שזה יכול לגרום לריבים או וויכוחים (אני בחיים לא אעזוב מישהו כי הוא עוזר למשפחה שלו זה בטוח) אבל בסופו של דבר, אם האהבה מספיק חזקה- זה יהיה הדבק שלכם. אני חושבת כמו אחרים שכתבו כאן שהחברה שלך לא היתה מספיק בוגרת וחבל- כי זה חלק מהחיים. לא כולנו נזכה בעשרים מיליון ואצל רובינו יהיו לילות בלי שינה כי מנהל הבנק בדיוק התקשר ולא כי הוא סתם נחמד.

נכון אבל השאלה היא

אם צרות כלכליות משפיעות על האהבה ובעזרת שם שנינו נזכה ב26 מיליון השבוע וזה יהפוך ללא רלוונטי

למעלה