אני חושבת שיש לי תשובה..
זיו, השאלה שלך מאוד קיומית ומענינת, בהחלט מורכבת אבל הוצאת את השאלה המקורית מפרספקטיבה ברשותך, אני אענה על השאלה של בובה את מעריצה זמר, אוהבת או כל דבר אחר שאת מרגישה אליו יש לך המון רגשות ואת מאוד טעונה נפשית המשפחה שלך, לא יכולה להבין אותך..או קשה לך להתבטאות בפניהם כי הם אף פעם לא יוכלו לקבל את התחושה האמיתית שלך, כל עוד הם לא מרגישים ככה. בחברה שאת נמצאת, אולי הרבה מעריצים אותו אולי פחות..אבל אנשים אוהבים מגוון רחב של מוסיקה ושוב, לא כולם מרגישים כמוך בקשר לעברי אבל אני חושבת שהאנשים שפה, מוצאים בו המון- יותר מכל זמר עברי ולועזי אחר מתחברים אליו, מתקשרים למוסיקה, נושמים אותה.. וזה מפתח אצלהם איזה היי כזה של עברי לידר..להפוך אותו לרמה אלילית. לפחות זה ככה אצלי, ואצל עוד אנשי פורום שיצא לי לדבר איתם רמת הערכה אליו היא מאוד גבווווההה אני אישית אף פעם לא הרגשתי ככה למישהו כי הערצה זה מאוד מורכב אין פה אהבה או קשר או איזה שהוא רגש רומנטי...כי כולנו יודעים (ויודעות) שמתחת לכל הבדיחות והפנטזיות לאף אחד ואחת אין באמת סיכוי איתו..אז חוץ מאולי משיכה, אף אחד לא באמת מחפש את האהבה הרומנטית.. הערצה הזאת נובעת לדעתי ממש שהוא יוצר, מכמה שהמילים שלו קשורות ומתחברות אליך...כמה את נותנת להם להיכנס אליך. בפורום הזה את מרגישה שאת יכולה לפרוק ולשתף אנשים במה שאת מרגישה, והאוסף של האנשים פה זה אנשים שמרגישים כמעט 100% כמוך... אנשים שאוהבים אותו ברמה שלך. מאז שאני ראיתי את הפורום אני נכנסת אליו לפחות 6,7 פעמים ביום..ואני אפילו לא יודעת מה אני מחפשת בדיוק כי סה"כ הכל דיבורים, הכל קשקושים.. אבל זה כאילו שיצרנו חברה של אנשים שבעניין של "עברי לידר" מבינים אחד את השני...ויכולים לשתף ברגשות. כי אם אני אגיד לאמא שלי שהצטלמתי עם עברי ואני אראה לה את התמונה זה לא יזיז לה את הלבן בעין, בספק אם היא תדע מי הוא בכלל אבל פה אני אוכל לקבל את המקסימום הערכה וחיזוקים... חוץ מזה, את יכולה למצוא פה סיפורים מענינים עליו, ידיעות, חדשות, הופעות, תמונות ודברים חומרניים כי כמה רגש ורוחניות שיש בעולם...הוא מורכב גם מחומרייות... זה בעצם מה שהפורום נותן לך, אומנם שחלק מזה את בכלל לא מרגישה זה בתת מודע שלך תמשיכי לגלוש

jeackyh