יש לי שאלה מדעית...

יש לי שאלה מדעית...

זו שאלה שחשבתי עליה לא מזמן. היו כמה מדענים שלקחו משהו ונתנו לו לירדם עם אוזניות והוא בנתיים מקשיב לאיזה נושא עד שהוא נרדם בבוקר שהוא קם מתחילים לשאול אותו שאלות בנושא שהוא שמעה בלילה רק כמה שאלות בהתחלה הוא ידע אבל את השאר הוא שכך. אז רציתי לשאול מה יקרה אם האיש יעשה כמו שעושים ב"חלום צלול" שנרדמים מוקדם ואז מתועררים ועוד פעם נרדמים רק שיש לי שליטה מלאה עלי, ומה יקרה אם אני ישמע משהו בזמן הזה (שאני ערני ושומעה כל דבר) אז יכול להיות שאני יזכור יותר טוב? מחכה לתשובה שחר.

silverhawk

New member
אני בספק

קודם כל, למיטב ידיעתי, העניין של לימוד תוך כדי שנה הוא בעיקרו אגדה אורבנית. אמנם, יש האומרים שחלק מהדברים ששומעים במהלך השינה שוקעים, אולם לא מדובר על רמה של שינון מידע אמיתי (שוב, לפחות למיטב ידיעתי). ובנוגע לחלום צלול, קחי בחשבון שהזמן שהוא אורך הוא באופן יחסי קצר ביותר. עם זאת, הדברים מתחברים לחלק מהניסויים שעשו, שבמהלכם הקרינו אורות בזמן החלימה על מנת לעורר מודעות (מה שלימים הפך לנובה דרימר ודומיו).

יש לי משהו להגיד לך...

אני בן!!!
תיסתכל על הפורפיל שלי ואז תישלח הודעות !!! מה זה "קחי בחשבון" אני בן!!!
:-

StrengthHonor

New member
לי זה לא נראה כי...

בשביל ללמוד צריך לקבל לפחות מידע מבחוץ וגם אם מישהו יצליח לגרום למעבר של קצת מידע ותרגומו הנכון של החולם בתכלס רוב המוח מכובה ומה שלא מרוכז על עצמו , זה לא ממש יעזור ללמוד. אולי אם תזכר במשהו בחלום צלול אתה תתלהב מזה כ"כ שלא תשכח או שאולי זה יעשה משהו באמת , אני לא יודע. מה גם שהריכוז בחלום הרבה יותר נמוף מהמציאות ככה שיש יותר מסיחים.

למעלה