יש לי שאלה לשפן

dardas13

New member
יש לי שאלה לשפן

שלום שפן... מכיוון שלא התקבלתי ללימודים השנה. חשבתי אולי על האופציה של חול ואם חול אז בטח שאיטליה. איזה מוסדות רציניים יש ליימודי עיצוב תעשייתי באיטליה, עדיף אפילו במילאנו. והאם זה נכון שמוסד ציבורי פחות טוב מפרטי? ומה המחירים בערך? אני ממש אודה על עזרתך... האמת היא שאשמח לעזרתו של כל אחד שיודע...

shafan8r

New member
hi

well in italy u have 2 main options academy or stste univ the state costs about 1000 uro per year and the academy is about 6500 per year plus living in milano costs and a lot. academys there a few of them there is the instituto eropeo di design and my school which is nouva acedmia di belle arti ww.naba.it the puplic is the politecnico is personaly think the academy is better but it depends if u can afford it... hope u got your answers send me a message if u have more q

מאיהmaya

New member
גם קצת התענינתי באיטליה

לפני כשנה בדקתי מול חברה שמתווכת בין סטודנטים בארץ לאוניברסיטאות בחו"ל את האופציה של ללמוד עיצוב תעשייתי באיטליה ובאוסטרליה. באיטליה רוב תחומי העיצוב, לפי הידוע לי, נלמדים בבתי ספר פרטיים (שאמורים להיות מעולים) אבל עולים בין 6500 ל- 8000 יורו לשנה (בלי מחיה, טיסות...). יש תחומים שכן אפשר ללמוד בבתי ספר ציבוריים, כמו אדריכלות. אם אתה רוצה עוד מידע, לחברה הזאת קוראים "קמפוס" והם עושים מפעם לפעם ימים פתוחים.

abo1

New member
../images/Emo12.gifלמה?

גם כדי להתקבל לאקדמיה יש צורך במבחנים באיטלקית, מבחנים אליהם המכינה מ-כ-י-נ-ה אותך...

shafan8r

New member
WELL YES AND NO

IF U HAVE SOME BASIC ITALIEN U CAN GET IN ITS HARDER FOR THE STSTE WHERE U DO NEED THE PREP

dardas13

New member
שאלה שניה לשפן

הי שוב.. תודה על המידע.. אבל יש לי עוד שאלות... 1. כמה קשים הלימודים באיטלקית? ומדובר כאן בבן אדם שאין לו ממש רקע בשפה וכנראה שאני אצטרך ללמוד מהבסיס. 2. מה כוללים המבחנים לאקדמיה.. 3. יש שם אנשים שלומדים במלגות.. האם זה בכלל קיים או מקובל באיטליה? ושוב תודה ...

למעלה