יש לי שאלה לכם!

noosh 19

New member
יש לי שאלה לכם!

בקשר לגלידה, שקונים בגלידריה.. כידוע לי בד"ר לק.. מה אפשר כל מה שלא עם עוגיות, מה בקשר לגלידריות אחרות, בדרך כלל אתם שואלים, או שאתם פשוט קונים מה שלא עם עוגיות?.. כאילו לא יודעת. ועוד שאלה מישהו יודע עם הגלידה של מקדונלס המריקאית בור שבלי הוופל, מכילה גלוטן?

noosh 19

New member
ודבר נוסף!! "ונילה"

זה גלידריה ברחוב אשתורי הפרחי ליד בזל בתל אביב, אין לי מושג עם יש בגלידות שם גלוטן וביום שלישי אני הולכת לשם עם כמה חברות.. ממש לא בלי לקנות נס קפה במקום..

../images/Emo99.gif ונילה ../images/Emo99.gif

הגלידות הכי טעימות בעולם פשוט. אני אוכלת שם את כל מה שאמור להיות נקי, ואנחנו קונים משם באופן די קבוע ומעולם לא היו לי בעיות. המלצה חמה חמה חמה (או שאולי קרה קרה קרה) - טעם בננה (חובה פשוט), וטעם שוקולד לבן (אני לא בטוחה שככה קוראים לטעם, אבל זה לבן ויש בו חתיכות של מקופלת לבנה. אולי זה וניל עם חתיכות מקופלת לבנה, ואולי שוקולד לבן. את תזהי את זה. וזה מדהיייים)

noosh 19

New member
איך ידעתי:)

וחיכתי, ידעתי שאת מכירה את המקום!! אני חולה על גלידות שהן בטעמי בננות:] אמרו לי שיש שם גם שוקולדתפוז, גם זה אמור להיות נקי נכון? וזה לא עושה לך כלום אחרי שאת אוכלת?:] יופי תודה, אני שמחה לשמוע שביום שלישי אני יהנה קצת :] ונגיד במקומות אחרים שיש גלידה, את גם קונה מה שאת יודעת שזה בלי עוגיות וזה?

daniela21

New member
התקשרתי לוניליה..

ואני לא מאמינה: כל יום הם מכינים 10 טעמים של סורבה..!! נפלא! אפילו אנשים כמוני שלא אוכלים חלב יכולים לחגוג ויש מבחר

noosh 19

New member
מאיפה השגת תטלפון../images/Emo12.gif?

יו איזה יופי, יש לנו עוד מקום שאפשר לאכול בו גלידה!!!!!!!!!!!!

מתי נוסעים לשם?

זה כולל גם טעמים שלא פירות? אני חייבת כבר לקחת הבייתה את הגלידת שוקולד של ד"ר לק.

daniela21

New member
אפשר לנסוע השבוע בערב,

לא יזיק לי קצת להתנתק מאווירת הלימודים..

דווקא בדרך כלל

בדברים כאלה (כלומר, מקומות שמייצרים דברים ומשתמשים בשוקולד "מקופלת") משתמשים בייצור של חברות אחרות שעושות את השוקולד באותה הצורה, אבל זה לא ה-מותג מקופלת של עלית. פשוט כי ככה יותר זול. אז המקופלת שרואים במקומות של גלידות, במקומות של פרוזן יוגורט, ובחנויות ממתקים שמחזיקים שוקולד בצורת מקופלת בתוך הקופסאות - כמעט תמיד זה לא יצור של עלית. (חיקוי, אם תרצה
)

למעלה