יש לי שאלה לכולם!!!

mutagen123

New member
יש לי שאלה לכולם!!!

אני לא יודע אם השאלה נשאלה כבר, אבל בכל מקרה.... לדעתם קורט נרצח או שהוא התאבד. לאחר שעה של שעמום ובדיקה באינטרנט אני חושב שהוא נרצח אבל אני לא סגור על זה..... מה דעתכם/ן?

De-Panther

New member
הנה נושא שמעניין אותי לדעתי הוא....

התאבד בגלל המכונית ליד המקום של ההתאבדויות למרות שהגיוני שהוא גם נרצח ויש אפשרות שהוא סתם ברח מהכל ובסופו של דבר מת מבדידות או משו בסגנון

suzzie q

New member
וואט דה פאק?????

על איזה מכונית את מדבר לעזאזל? זה שדיברתי עליו לפני כמה זמן שמכוניתו נמצאה ליד נהר שהיה ידוע כתחנתם האחרונה של מתאבדים הוא ריצ´י אדוארדס מלהקת המניק סטריט פריצ´רס ולא קורט קוביין!מעולם לא צויינו פרטים על המכונית של קורט!למיטב ידעתי

De-Panther

New member
מכאן משתמע שיצאתי ../images/Emo163.gif ויש לי סלט

ענקי בראש יש יותר מידיי מוות והתאבדויות

Mekhasheife1.

New member
טוף נשאלה השאלה אבל בכל זאת ...

לפי דעתי אשתו - קוטני לאב רצחה אותו , שנה שעברה אני ועוד כמה אנשים עשינו סיאנס והעלנו את קורט קוביין ושאלנו אותו אם אשתו רצחה אותו או שהוא התאבד ובכל 4 הפעמים שעשינו את הסיאנס היתה אותה תשובה - אשתו רצחה אותו! כמובן שאין להיתייחס לסיאנס ב-100% אבל עדיין אני חושבת שאישתו רצחה אותו ...

De-Panther

New member
אני לא מאמין בסיאנס למרות שכשעשיתי.

פעם דיי פחדתי אבל בסוף הסתבר שכל הרעידות שהרגשתי היו בגלל ששמו בחדר חומר ממסטל!! בעעעעעע ניראתי כמו דפוק אבל בת דודה שלי עשתה לי את זה אז לא נורא היא גם ניסתה לעבוד על אח שלה אבל לא הצליח דווקא עליי כן

Mekhasheife1.

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo13.gif

חומר ממסטל?!?! חחחחחח ....
אבל זה עדיין אמיתי ... יש לי דוגמא לזה : חברה של חברה שלי עשתה סיאנס ואמרו לה בסיאנס שסבתא שלה תמות בדיוק עוד שבוע בתאונת דרכים , אז אחרי שבוע היא אמרה לסבתא שלה שלא תצא מהבית וסבתא שלה אמרה בסדר , אבל היה משהו מאוד דחוף שסבתא שלה היתה צריכה לעשות באותו יום היא יצאה מהבית ואוטו פגע בה והיא מתה ... אז אולי בכל זאת זה אמיתי ... יש עוד הרבה דוגמאות אמיתיות כאלה שאני יודעת אליהם ... וגם משהו שקשור בי ... אז זה כיין אמיתי ילד!

mutagen123

New member
אני גם חושב שהוא נרצח

יש יותר מדיי סימני שאלה..... ועל פי מה שראיתי באינטרנט.... זה לא מסתדר בקיצר דבר אחד בטוח. קורט כבר לא איתנו אבל תמיד נזכור אותו

למעלה