יש לי שאלה לכולכם

MoRaNi3

New member
יש לי שאלה לכולכם

גם שאלה חשובה, והתשובות שלכם יעזרו לי לעבודה לבית ספר.. 1. למה התחלתם לעשן? 2. למה קשה לכם להפסיק לעשן? אני אודה לכם מאוד אם תקדישו דקה מזמנכם כדיי לענות.

קורין1

New member
אני אענה לך, נראה לי שמנהל הפורום..

עזב את הפורום 1. התחלתי שהייתי חיילת, הייתי בטקס הסיום שלי והמשפחה שלי לא הגיעה לטקס, אחת הבנות הציעה לי ואני לקחתי. 2. כי הניקוטין הוא חומר ממכר, וברגע שאתה מכור הגוף שלך זקוק לניקוטין. עכשיו אני נמצאת בגמילה, הפחתתי את כמות הסיגריות מקופסא וחצי ל4-8 סיגריות ביום, עדיין מאוד קשה לי, עבר כבר חודש מאז שהתחלתי, הרופא שלי אומר שצריך לחכות שהגוף יתרגל לכמות הנוכית של הניקוטין כדי שיהיה לי יותר קל להמשיך להפחית את הסיגריות ולהפסיק לגמרי את העישון.

Kps

New member
ובכן, אני רוצה לענות לך:

1. התחלתי לעשן כי הרגשתי את הסיגריה, את הניקוטין, זה מביא זרמים שרצים לך בכל הגוף, מין סטלה קטנה כזאת, גורם לסחרוחורת, פעם ראשונה אתה מסתפק בשאכטה, יום הבאה בשתיים, יום לאחר מכן בחצי סיגריה, בשבוע שאחרי זה אתה מעשן סיגריה או שתיים ביום ומאז במשך חצי שנה אתה מעשן חצי קופסא עד קופסא ביום... 2. למה קשה להפסיק לעשן - זה משהו שמעט קשה להסביר... מתמכרים להרגשה מתרגלים לעישון ולכך שעושים את זה כל הזמן, עד שקשה בלי...

היי, קודם כל אחלה נושא לעבודה...

ככה, אצלי זה התחיל כדי להיות אחד "מהחבר'ה" בכיתה י'. ואז אתה מתלהב ובגנבה מעשן בביה"ס ואחה"צ עם החברה והאנדרנלין זורם כי יש פה את הקטע של משהו אסור, בלי שההורים והמורים יגלו. יום אחד אתה קונה קופסא וכך וכך עד שאתה פשוט מתעורר אחרי כשנה ומבין שלמעשה אתה מעשן קבוע וכבד (מעל קופסא ליום). מדוע קשה להפסיק?! הניקוטין זהו למעשה סם ממכר שמוכר ברפואה כסם מסוכן מאוד וממכר מאוד ושנית ההוויה של להדליק סיגריה אחרי האוכל, בערב, בבילוי סתם כי בא לך, הקטע של ההרגל הוא חזק מאוד פה (איך אני אהנה מארוחה בלי סיגריה ) וכו', בגלל זה מי שמפסיק לעשן בדר"כ או משמין או לועס מסטיקים/סוכריות כדי להעסיק את הפה במקום הסיגריות. בהצלחה אופיר

למעלה