יש לי שאלה לדיון...

shipper heart

New member
יש לי שאלה לדיון...

נכון בTRUE CALLING הארם מבין שהוא מתגעגע לג'אג אבל מצד שני גם רואים כמה הוא נהנה לטוס. הקאג אומר לו שעוד מעט יש את הפיטנס ריפורטס ויש לו את הבעיה של הTOO OLD NOT ENOUGH TRAPS ושיש סיכוי הרבה יותר גדול שאידיוטים כמו בומר ואלה שצעירים ממנו ב5+ שנים יקבלו את התפקיד של הקאג לפניו. עכשיו בלי קשר לשיפריות, אני לא רוצה לשמוע תשובה שאומרת ברור שהוא היה חוזר הוא התגעגע למאק או וואטאבר, כי הוא ידע בדיוק כמה קשה יהיה לו להיפרד ממנה והוא בכל זאת חזר לטוס, אתם חושבים שאם לא הייתה לו את הבעיה הזאת הוא היה חוזר לג'אג או נשאר על הפטריק הנרי? *ובבקשה תנסו להיות אובייקטיביים בלי קשר לשיפריות או כל דבר אחר בסגנון (לא איכפת לי מה. פאלמר, ג'ורדן, ליטל איי ג'יי או העובדה שהוא רצה לראות את ג'ינגו.).*

אמיר72

New member
את רוצה תשובה רצינית ?

אם לא בעיית השעות הוא לא היה חוזר לג'אג. מאק לא החזיקה אותו שם, והוא גם לא היה חוזר, אליה או לאחרים, אם לא הייתה לא בעייה אובייקטיבית. עובדתית, לאחר החזרה, הוא מצא את הטוב שבשני העולמות - הוא גם בג'אג כתפקיד עיקרי וגם טס מדי פעם בשביל לשמור על כשירות (מה שבחיל האוויר שלנו קרוי הצ"ח - הצבה לשעת חרום).

רשמתי תגבובה ענקית

והיא לא נשלחה פאקינג שיט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררג! אני אחזור ממש בקצרה לפני שאני שוברת את המחשב הזה עכשיו! אם כך גל מהי דעתי? רשמתי שאני נאלצת להסכים עם אמיר בעניין הזה ושהארם לא היה חוזר לג'אג בגלל מאק אם הכל היה בסדר מבחינת השרות כטייס. שהרי היא היתה שם לפני שהוא עזב -ובכל זאת הוא עזב במודעות מלאה שהוא עוזב *גם אןתה וגם את ג'אג* כי הוא מעדיף ב100% את הטייס. לראיה היא שבמשך חמישה חודשים הם לא דיברו בכלל אלא רק באמצעות אימיילים וגם לא מי יודע מה- עובדה- היא אפילו לא סיפרה לו שהיא קודמה! בקיצור-וגם בגלל שאין לי כוח לרשום את המגילה שלי שוב שמנמקת ומסבירה, אני ארשום שכמה שזה מצער להודות בזה- הארם בזמנו העדיף את הטייסת על פני מאק... וזו עובדה מוגמרת. לא אומרת שהוא לא אהב אותה- אבל כנראה הטיסה היתה האהבה הראשונה שלו... כל פעם שדיברו איתו על מטוסים כאילו נצצו לו העניים .... גם אחרי זה שהוא חזר לשירות בג'אג ואייגיי היה אומר לו : לך יש משימה כזו וכזו ותצטרך להטיס ככה וככה...הוא היה עם כזה אור ואושר בעניים ששום דבר אחר לא גרם לו אז המסקנה לגבי התקופה ההיא ברורה. מצד שני. אם תשאלו אותי לגבי עונה 9? התשובה שלי תהיה כבר שונה לגמרי.
לדעתי בעונה הזו הוא כ"כ התחבר למקום הזה של האהבה שלו אל מאק וגם העובדה שהוא הודה בכך סוף סוף באוזני מישהו - כנראה עשתה את שלה. חוצמזה שהדמות שלו כ"כ התבגרה מאז והיא כ"כ שקולה יותר ומקבלת את העובדה שכנראה האישה הזו ..איך להגדיר... "עושה לו את זה" ולא יעזור לו כלום. מה שאני לא מבינה זה איך דאאאאאאאאאאאמט הם אפעם לא יכולים להיות מתואמים בינהם בעניין הזה של ה"אני אוהב אותך" אבל זה כבר עניין לדיון אחר לגמרי. בקיצור למסקנה ולשאלה המקורית- הארם לא היה עוזב את הטיסה עבור מאק אם השירות שלו היה מסתדר ורק שתדעו שאם הוא היה נשאר שם- כנראה מאק היתה מארגנת שם כמה מיקרי רציחות /טביעות / תאונות עבודה/תאונות מסוקים/מטוסים וואט אבר רק בשביל לבוא ולחקור ולהיות קרובה אל הגוף והפרצוף האגדי הזה כמה שניתן.
ובכל זאת יצאה לי מגילה....חחחח
אולי בגלל שלא רשמתי פה כל השבוע והיה לי חסך באצבעות..חחח לכו תדעו... ד"א...היי לכולם- ME IS BACK!!!!

ל ו ג י ת

New member
גם אני חושבת שהוא לא היה חוזר אם

הייתה לו את האפשרות להישאר על הפטריק הנרי כי להיות טייס זה החלום שלו וזה מקרב אותו לאבא שלו למרות שהוא מוצא את עצמו גם בגאג וזה מלהיב אותו והכל אבל עדיין כמו שסוזי אמרה טיסה זה כנראה האהבה הראשונה שלו

ל ו ג י ת

New member
אה כן ושכחתי לציין שיש גם את מאק

בגאג חוץ מזה שהעבודה מלהיבה אותו לפי מה שהראו עד אותו פרק שאת מדברת עליו הארם לא היה מונע על פי הרגשות שיש לו כלפי הנשים/נשים בחייו זה יותר הוא ומה שהוא רוצה ושוב כמו שסוזי אמרה הוא התבגר מאז

shipper heart

New member
אני גם מסכימה. אמרתי פה כבר בכמה

מקרים שאני לא חושבת שהארם היה חוזר לטוס אם זה היה תלוי בו ואפשר לראות כמה חשובה לו הטיסה בפרקים כמו אדריפט שהוא כמעט הפסיד בו את החתונה של מאק *לא שאני מאשימה אותו שהוא רצה להפסיד את החתונה אבל בכל זאת...השותפה שלך והחברה הכי טובה שלך במשך 5 שנים...אה כן...והאישה שאתה אוהב ולא תרצה לפגוע בה...* או בפרק ההוא באמצע עונה 7 כשהוא יוצא למשימה ואז כשמעלים אותו על המטוס לעשות את המרדף עם הניוק למרות שהוא יודע כמה זה מסוכן ושהוא יכול למות בשניות הוא מחליט לעשות את זה כי הטיסה פשוט חשובה לו בצורה מטורפת.
עכשיו לגבי עונה 9. כן, הוא התבגר. מאוד אפילו מבחינה נפשית. הוא כבר לא מתנהג כמו נער בן 20 הוא מתנהג כמו אדם בוגר, כמו שהוא צריך להיות אבל זה עדיין לא מנע ממנו לעלות על המטוס בקראש ואם תשאלו אותי, אם היו נותנים לו עוד אפשרויות הוא היה מנצל גם אותם. אני לא יודעת אם הוא היה חוזר לטוס באופן מלא, כאילו לחזור לסי דיוטי אחרי שהוא סופסוף התבגר *בלי קשר למצב הבריאותי של מאק. אני מדברת על לפני H&F* והבין כמה שמאק חשובה לו והגיע סופסוף למסקנה שהוא מוכן להקים משפחה ומה שנקרא 'סטל דאון' אבל אני בהחלט מאמינה שעדיין, אם היו נותנים לו עוד כמה אפשרויות להטיס מטוסים בעונה הזאת הוא היה מנצל אותם. סוף
אני כן מאמינה שמאק חסרה לו במשך החצי שנה שהוא היה על ההנרי, אני כן חושבת שהוא התגעגע אליה ולפי מה שראינו גם להיות בבית משפט ולחפש את האמת וכל אלה חסרו לו, אחרת הוא לא היה נכנס כל כך חזק לתוך המשפט שלוטננט אלדריג' או וואטאבר קוראים לו ניהל. הוא פשוט לא יכל לראות שלמישו נעשה אבל בגלל שהיה לו עורך דין דפוק והוא הבין כמה האמת חשובה לו אבל עדיין, לפחות בתקופה ההיא אני מאמינה שהוא היה מוותר על האפשרות לנהל משפטים ולערוך חקירות רציניות כדי לטוס. האמת היא שאני בטוחה שזה לא פחות חשוב לו עכשיו, ההבדל היחיד הוא שעכשיו יש עוד אנשים בסדר עדיפויות שלו ממה שהיה קודם... בכל מקרה כמו שכבר הבנתם, אני לא מאמינה שהוא היה חוזר ואני גם מאמינה שלפחות עד השלב הממש ממש אחרון של עונה 9 הוא גם היה חוזר לזה, לפחות לזמן קצר אם הוא היה יכול....

וואו! שוזי! קולה כבוד על התשובה!

אני לא חושב שהארם היה עוזב את הטיסה אם לא הבעיה, אחרת הוא מראש לא היה הולך לשם, ו\או עוזב מוקדם יותר. זה בקצרה, אבל סוזי מיצתה פחות או יותר (בקטעים מסוימים) מה דעתי.

לדעתי סוזי צודקת ביותר.

סליחה על האורך מראש!!!!! מתחילת הסידרה היה ידוע שהטיסה היתה בשביל הארם האהבה הגדולה. הוא עשה את כל פעם מחדש ואהב כל רגע. לקראת סוף עונה רביעית אחרי שהוא מצליח לסדר את הראייה שלו והוא מחליט ללכת אחרי החלום הגדול שלו. יש קטע שאני לא אשכח בחיים, אני לא זוכרת איך קראו לפרק (אני יבדוק יותר מאוחר אבל הפרק היה לקראת סוף העונה). הארם מגיע אליה הביתה ומאק נמצאת שם עם קלואי אבל כשהוא אומר לה שהוא רוצה לנסות לחזור לטיסה. היא מתמוטטת מתחילה לבכות ואומרת שכל הגברים בחייה היא מאבדת וזה תמיד ככה וגם אותו היא הולכת לאבד. אבל אחרי זה היא מתאפסת על עצמה כמו שצריך ובפרק האחרון בקטע שהארם עוזב את ג'אג כשהוא מביט אחורה והמבט בעיניה אומרות פשוט הכל. לא די בזה כשהיא מגיעה לסיפון ההנרי הוא מתחבקים שחוזרים להרמוניה שמאפניית אותם תמיד. העניין הוא שבאותו שלב לנו הצופים היה ברור שיש בינתיים משהו חזק ביותר ולאט אט התברר כסיפור מתוסבך של מתח מיני עם אהבה גדולה.
אבל במהלך העונה האחרונה הארם באמת התבגר הבין שהוא לא יכול להיות פרפר תמיד אבל כשהוא רוצה אותה היא לא רוצה אותו ולהפך (כמו בעונה חמישית שהיא רצתה אותו והוא דחה אותה ולכן מאק הלכה על ברמבי),מאק מוצאת אהבה בזרועות של ואב. ואם לא די בזה אז אנחנו נאלצים לראות אותם במיטה (לא את הזוג הנכון), תנו קצת נחת לצופים בבקשה תפסיקו לייסר אותנו. ולסיום כיום הארם בחיים לא היה עוזב את ג'אג לטובת הטייס כי מאק זקוקה לו והכי חשוב הגיע הזמן לתת צ'אנס לאהבה הגדולה של השניים. ולכן פעם הוא היה עוזב אבל כיום אף אחד לא יכול גרום לו לעזוב.

shipper heart

New member
חוצממה שסוז העירה עליו את בילבלת

לגמרי את השני פרקים האחרונים. בYEAH BABY כשהארם מספר למאק שהוא רוצה לעזוב היא לא מתמוטטת ומתחילה לבכות...זה בכלל לא נכון... ואז זה שכל מי שיקר בעיניה עוזב אותה היא בכלל אומרת ממש בסוף הפרק לפני שהם לוחצים ידיים על הBD... בGOODBYES היא דווקא כן מתחילה לבכות, כל הסצינה האחרונה שהם בתוך המשרד שלו שהולכת ככה- why goodbye and not good luck?!~Harm didn't i say that to you once, when i was stupid enough to leave JAG?!~Mac yes you did...~Harm you said you were happy for me.~Mac i was, but that was different you were in love.~Harm and you're not?!~Mac what does, love has to do with anything?!~Harm hey...~Harm *הארם כזה מנגב את הדמעות ממאק* do you, err want me to water your plants while you're gone?!~Mac i don't have any plants~Harm damn...i have so much i want to say to you but i can't, can't find the word~Mac i know~Harm *מתחבקים* damn you, why am i the only one crying?!~Mac ואז פחות הוא יותר הם נפרדים והיא יוצאת ועומדת עם כל השאר בבולפן והיא עם דמעות בעיניים והארם יוצא עם הארגז שלו ועומד ליד המעלית ומסתכל על כולם ואז נכנס פנימה...*כן אז אני זוכרת את כל הסצינה הזאת אז?!?!* וכשמאק מגיעה להנרי ההרמוניה ביניהם ממש לא חוזרת! זה ממש בולשיט. הם אומנם מתחבקים והם בסדר אחד עם השני אבל זה ממש ממש לא אותו הדבר ואפשר לראות את זה בעיקר אח"כ כשהארם חוזר את ג'אג... בקיצר אני מבקשת לראות מחדש את פרקים 423-505

אני זכרתי משהו ככה.

אבל כן אני בטוחה שהיה קטע עם הארם ומאק כשהוא הגיע אליו והיא כן התחילה לבכות זה היה מתי שהיא שלחה את קלואי לחדר השני. אבל בכל מקרה כבר אז ראו את הכבוד והערכה הגדולה השוררת בין השניים.

harmless

New member
הארם חזר לטיסה

כי הוא רצה להוכיח לעצמו שהוא עדיין יכול. הרי הוא לא ויתר על הטיסה מרצון! הוא אוהב להיות באוויר כי שם הוא גם מרגיש הכי קרוב לאבא שלו. כשהוא חזר לאקטיב פלייט דיוטי הוא כבר ידע שיש לו בעיית שעות ושהוא זקן מדי, הוא ידע שזה צעד אחורה והוא עדיין הלך לקראת זה! גם לפני שהקאג אומר לו שיש לו בעיית שעות ושצעירים ממנו יהיו קאג לפניו הארם ידע שהוא חוזר לג'אג. הקאג אומר לו "of course you knew that you already decided! הארם אוהב לטוס- הוא היה חייב להשיג לעצמו סגירת מעגל שאף פעם לא הייתה לו- וזה בדיוק מה שהוא עשה. הוא עשה "תרגיל תעופתי" שלא הרבה יכולים לעשות או היו חושבים לעשות - הוא הציל חיים של טייסים , הוא גם היה הלידר שם. הוא הוכיח לעצמו ולאבא שלו שהוא טייס טוב ושהוא עדיין מסוגל לעשות את זה בדיוק כמו כל הצעירים. לדעתי בסופו של דבר הארם היה חוזר לג'אג- ולא בגלל מאק אלא בגלל שהוא ממש אוהב להיות עורך דין. כן אם הוא היה צעיר יותר ולא מספיק זמן בג'אג אז הוא לא היה חוזר - אבל לדעתי בשלב שהוא היה בו הוא כן היה חוזר. הוא אוהב את העבודה שלו אחרת (כמו שגל אמרה) הוא לא היה מתאמץ כל כך במשפט של ההוא. ככה הארם באמת מקבל משתי העולמות- הוא גם עורך דין וגם טייס! וגם בתור עורך דין (או שצריך להגיד בעיקר) הוא עדיין מקבל עיטורים והוא עדיין מטביע מטוסים! ואם תשאלו אותי הוא לא מצטער על זה לשנייה! גל - אני אוהבת אותך- סוף סוף דיון טוב על ג'אג!!!!!!!

אכן נכון גל באמת קצת

התבלבלתי בפרקים אבל כן יש קטע שהוא בא אליה הביתה והיא מקבלת את הבשורות הרעות. (זה הפרק שהיא נפרדת מקלואי שנוסעת לסבא וסבתא שלה).
וסוזי מה אני יעשה אבל באמת היא מצאה אהבה בזרועות הלא נכונות קורה אבל הגיע הזמן לתקן את הנזק הנורא שנגרם לנו הצופים הנאמנים במהלך העונה התשיעית. ולפי השמועות גם בפרקים העונה העשירית לא יהיו לנו מי יודע מה נחת משני אלה. המשך טוב עוד יבוא כך אני מקווה לפחות.

shipper heart

New member
הדר אני יודעת שזה קרה. הפרק הזה

זה YEAH BABY פרק 423 שהם עושים בו את הBD. ותר-

למעלה