לינה 18 - שימי ../images/Emo23.gif
מכיוון שלא מצאת בקישור שנתתי לך את התשובה,העתקתי את כולו,ואני מדגישה את התשובה הרלוונטית-תשובה לשאלה שלך (מי שרה את השיר?): חיבו"ק #6 מאת: Guy Kו 26/12/03 | 05:03 בוקר טוב הפעם החידה בלבלה אתכם. נהדר! אני רק רוצה להזכיר לכם את חוקי התחרות - מותר לרמות. אפילו עדיף לחידה - ולפתרון - שיר הנושא של הסדרה היה חסר מילים במשך שנים - עד שזמרת מפורסמת ביצעה אותו בגירסא מחודשת. מי? דיאן וורויק, כמובן. הזמרת הגיעה להופעת אורח בסדרה בנובמבר 1998. מסתבר שהיא חברה ותיקה של לורן פנמור - ולורן הזמינה אותה כדי לבצע שיר שלורן כתבה לאריק. אריק ולורן יושבים בקפה רוס, ודיאן עולה לבמה כדי לבצע את השיר. היא מספרת לקהל שהשיר נכתב על ידי חברה שלה - עבור הגבר שלה - ומתחילה לשיר את השיר. בכל אופן, אפילו דיאן לא הצליחה לעזור ללורן המקסימה, שהיתה כנראה אחת מבנות הזוג היחידות של אריק שלא הצליחה להתחתן איתו. לחצו כאן כדי לשמוע את השיר בגירסת וורוויק - עם תמונות! הניקוד? קת'רין עולה לשלוש נקודות. אביב וסתיו מצטרפת עם נקודה אחת. וערן, ערן, ערן... כתבת שתי תשובות? מה אני אמור לעשות במצב כזה...?בכל מקרה - החידה של היום היא החידה האחרונה לשבוע והיא תקבע מי יהיה האלוף השבועי. הסיכום השבועי יופיע בין ששי לשבת. ולחידה היומית: לאמבר היה סרט סקס בשם "אמברוזיה". היתה עוד דמות אחרת שגם לה היתה קלטת בתחום - שנקראה "Sexual Responsibility for the New Millenium". ולא, זה לא היה סרט כחול. מי הדמות שהוציאה את הקלטת הזו? אל תשכחו לבדוק את הניקוד המצטבר והחוקים כאן. ובקרוב יהיו גם מאמרים שיכללו את החידות - והזוכים השבועיים בוקר טוב!