יש לי שאלה לגבי All Dead, All Dead...

יש לי שאלה לגבי All Dead, All Dead...

אולי השאלה הכי נשאלת על השיר הזה [לא שיש יותר מדי שאלות...] כידוע [או לא] באלבום News Of The World מופיעות מילות השירים, בחוברת של הדיסק, או על התקליט [הופיע על התקליט, באמת?] ומישום מה במלים של All Dead מופיעות 3 שורות בהתחלה שלא מופיעות בשיר: "Memories, my memories How long can you stay To haunt my days" זה ידוע לי כבר הרבה זמן, אבל אף פעם לא קיבלתי תשובה מבוססת לשאלה 'למה שלושת השורות הנ"ל לא מופיעות בשיר / מופיעות בליריקס" תמיד ניחשתי שהם שלחו את העטיפות להדפסה והחליטו לחתוך את שלושת השורות האלו ברגע האחרון, אבל זה רק ניחוש וההגיון אומר שלא שולחים להדפסה לפני שהאלבום מוכן P: לכן נשאלת השאלה הארורה - למה? [ד"א, אני חושב ששלושת השורות האלו מוסיפות המון לשיר ונותנות לו משמעות קצת שונה. ולדעתי חבל שהם לא הופיעו בשיר...] תודה.

Great Pretender

New member
חשבתי על זה,

וגם קראתי בויקיפדיה על השיר. השיר עוסק בתחושות וברגשות שמרגישים כשמישהו נעלם, לא קיים יותר. בריאן כתב את השיר, ו'הקדיש' אותו לחתול הילדות שלו - שמת. ואני חושבת שהשורות הראשונות הם מן סוג של 'מכתב' לחתול. הוא מספר שהזכרונות שלו תוקפים אותו ומציקים לו, 'זכרונות, זכרונותיי, כמה זמן תשארו כדי להציק לחיי.' [או משו כזה] לפי דעתי בריאן לא כתב את זה כחלק מהשיר, אלא פשוט רצה להביע משהו... אבל זו רק דעתי. יש לעוד מישהו רעיונות ?

skjg

New member
חיפשתי וחיפשתי

ולא מצאתי כלום
חוץ ממשהו בויקיפדיה בהונגרית (מישהו כאן דובר?) האמת שהעניין עם החתול ממש נראה לי הגיוני (פעם ראשונה שהתרגשתי מהשיר הזה הייתה אחרי שהחתולה שלי מתה לפני כמה חודשים). השורות האלה כאילו לא קשורות לשיר, במובן שבשיר עצמו הוא מדבר עליה, על הזמן שלהם יחד ואליה ישירות. ובשורות האלה בהתחלה הוא מתייחס אליה כזיכרון, משהו שכבר לא קיים אבל מסרב להניח לו. אולי הוא לא רצה לערבב את שתי ההתייחסויות השונות האלה בשיר עצמו. או אולי הוא רצה להשאיר את השיר פתוח לפרשנויות, והרגיש שאם הוא יכניס את השורות האלה לשיר זה ייתן לו משמעות ברורה מידיי.

למעלה