יש לי שאלה לגבי הועדה העליונה...

peretzy

New member
יש לי שאלה לגבי הועדה העליונה...

אם מישהו יודע ונתקל במקרה שלי אז ככה הייתי בועדה העליונה והם קבעו את אי כשירותי לצבא.. קיבלי מכתב מהצבא אחרי כמה ימים את אישורי לאי כשירותי לצבא והיה איזה משפט בסוף המכתב "הודעה תשלח אליך מלישכת הגיוס במקום מגוריך" מזאת אומרת ???איזה הודעה?? היום קיבלתי הודעה במשיבון שזה בתהליכים עדיין .. אז מזאת אומרת? זה לא קבוע עדיין??או מה??

marik

New member
זה בתהליך

הוועדה קבעה ושלחה את ממצאיה ללשכת הגיוס שלך. הם מטפלים בזה, ומודיעים לך כשהטיפול מסתיים. תמתין לתשובה מהלשכה!

peretzy

New member
רגע!אז לאחר שהועדה קבעה שאני

משתחרר אז בטוח אני משתחרר?או שלישכת הגיוס יכולה להחליט עדיין שאני כשיר..?

רגע...רגע חכו לי

גם אני הוזמנית לועדה העליונה (אני מלש"ב) אבל הפסיכיאטר המליץ על 24 האם יש לי סיכוי לשכנע אותם לתת לי 21 ? או שהם פועלים אך ורק על פי המלצת הפסיכיאטר הצבאי?! בכל מקרה...מי שעבר את זה יכול בבקשה להגיד לי מה בדיוק הולך שם? כי התקשרתי ללשכת הגיוס והם לא ממש מעוניינים לשתף אותי יום טוב לכולם

marik

New member
למה לך לקבל 21?

למה שלא תשאר על 24??? תשב בבית קצת... ואחר כך תשתחרר מסיבות אחרות ולא נפשיות! לא עדיף?

כי אני רוצה להמשיך בחיים

אני רוצה להתקבל לאוניברסיטה ובשביל זה אני צריך להראות תעודת שחרור כבר אמרתי שאני לפני גיוס?!

marik

New member
תעודת שחרור תקבל בכל מקרה

וללמוד באוניברסיטה תוכל בכל מקרה. אם תצא על 24 אז תוכל ללמוד מה שתרצה כי זה לא סעיף נפשי אלא בריאותי. ואם תצא על 21 אז לא תוכל ללמוד פסיכולוגיה רפואית, ולא תוכל לעבוד בחברות ממשלתיות וכו'.... אז אם יש לך אפשרות לצאת על 24 - זה עדיף!

24 זה זמני...

24 משמעו שחרור זמני מצה"ל לא שחרור לצמיתות על בסיס רפואי אחרי תקופת ה21 נאלצים אותם אלה שקיבלו את הפרופיל לחזור שנית לקב"ן ואז אם המצב מתאים נותנים 21 שזה שחרור קבוע נ.ב גם שחרור על בסיס רפואי הוא 21

marik

New member
אתה בטוח משתחרר!

אף אחד לא יכול לערער את החלטת הוועדה. בשביל זה עשו לך וועדה, כי אם הלשכה היתה יכולה לקבוע לבד - היא לא היתה שולחת אותך לוועדה. חוץ מזה בצבא שלנו - כולם סומכים על כולם ומה שממליצים - עושים! בקיצור, אני פשוט ממליץ לך להמתין. אין לך מה לעשות עכשיו חוץ מלחכות... ואם הכל ילך כמו שצריך, כאשר תשתחרר - תחגוג איתנו
בהצלחה מתוק

למעלה