יש לי שאלה לבנות ,

יש לי שאלה לבנות ,

רציתי בבקשה לדעת אם יש כאן נשים שלא מקבלות מזונות { הגרוש פשוט מתחמק } מזונות לילדים הכוונה . שהברוטו במשכורת מונע מהן לקבל את המזונות מביטוח לאומי , והברוטו מונע מהן לקבל כל סיוע אחר להן זכאית אמא חד הורית . ואני מדברת על ברוטו של בין 5,000 ל6000 ש"ח בחודש . האם חוץ מהוצל"פ { שבמקרה שלי לא עוזר בכלום } יש דרכים אחרות לקבל איזה שהוא סיוע ?כי עכשיו ההוצאות הרבה יותר גדולות מההכנסות כי לכל דבר משלמים את המקסימום . תודה

יש דרכים

לפעול במסגרת ההוצאה לפועל. תפקידה של ההוצאה לפועל היא להוציא לפועל פסקי דין - על מנת לעשות שחמוש במערכת הנ"ל, את צריכה לדעת את האופציות שיש לך על מנת לגרום לו לשלם.

הם לא ממש

מתאמצים להוציא אל הפועל את פסק הדין , האזהרות שנשלחות חוזרות בטענה שאין דורש . וגם פקיד ממשלתי במסירה אישית לא ממש מצא אותו בבית וככה הכל מתנהל לאיטו והוא ממשיך לא לשלם ... ואני כבר בדרך לקריסה כלכלית

לכן

את צריכה להגיש בקשות מתאימות... כמו למשל שליחת האזהרה לחייב במסירה אישית ולא על ידי פקיד ממשלתי.

יש לי פיתרון בשבילך

אף אני אנני מקבלת מזונות, ואף לא סיוע, בטענה שאני מרוחיה מעל הממוצא, במסגרת עבודתי כעצמאית, אנני יכולה כול שבוע, לגשת להו"צפ, כבר שנים וכלום לא זז, מכירה ידיד טוב, שהוא אף עו"ד, בסכום של 100 ש"ח, שלח שליח מטעמו, והפלא ופלא, פתאום הגרוש נמצא, ובכלל זאת"הכתובת שלו.... תעשי סקר בין עו"ד, כמה יגבו בעד שרות קצר זה. שהם אותו לא עושים, בעצם שולחים שליח מטעמם, וכשה-X רואה חבילה ממהוצ"פ+ מכתב קטנטן מעו"ד, "שלטובתו האישית, לפני שיתפח, ולפני ש...... הקי'צר זה עובד........

ספיישיל

New member
לא מגיעות לי זכויות מביטוח לאומי.

9 שנים סיבסדתי את בתי לבדי,זה ממש לא פשוט. עם פסק דין של בית משפט שאין לו מימוש. עם תיק חוב שמן בהוצל"פ של 150,000 ש"ח חוב מזונות של האב. ועתירות חוזרות לבית משפט.היה לי את התיק הכי שמן שם. כמעט אנציקלופדיה. האב ברח מתשלום מזונות. באיזה שהוא שלב סופי, רצה להגיע להסדר כספי "קטנטן" דרך ביטוח לאומי.כמעט התפתתי,אך ולא נעתרתי. אבל וואלה?... זה היה שווה. כי מחוב אי אפשר לברוח. היום, המזונות עוברים ממערכת בתי המשפט לחשבון הבנק שלי ישירות. והמזונות השוטפים כמעט פי 3= החזר חובות בגין מזונות הקטינה.מהחוב הענק.

לא שזה ממש משנה

נהפוך הוא, חושב זה בריא,לילדים כמו גם לעוסקים במלאכה. אבל שש שנים סיבסדתי לבד,האישה אפילו לא "ברחה" בכלל כי בנגוד לגבר,עשתה היא זאת חוקי לגמרי... מזונות זה כבר מזמן עונש ללא הטבות...יש צורך למצוא דרכים אחרות.

ספיישיל

New member
במילים אחרות? שווה להמתין.

הסבלנות... משתלמת. יש חוק במדינת ישראל.ומחוב לא ניתן לברוח. להוצ"לפ יש הליכים בצינורות המקובלים. במוקדם או במאוחר.... הוא ישלם. אי אפשר לברוח!! יתרה מזאת,הוצל"פ מתייחס לתיקי מזונות הכי בחומרה. כי זה "אוכל ילדים". גבר, לא יכול לשבת בכלא,(כמו בחובות רגילים בהוצ"פ ) ולצמצם את חובותיו. לא בתיק מזונות. כך שעדיף לו לשלם!!! אם כל כך בא לגרוש שלך לשבת בפנים,למה את לא מסדרת לו? יש כאלה שאוהבים את זה.

פקודת מאסר מחכה לו רק

שהבעייה שהאזהרות עוד לא הגיעו אליו ובלי שהוא יקבל קודם אזהרה אי אפשר לממש את פקודת המאסר , הבן אדם משקיע זמן בלברוח הוא גר באילת כל חודשיים מחליף כתובת במשרד הפנים , ההורים שלו הצהירו שהוא לא גר אצלם {שקרנים } והייתה איזה חברה שליחויות מיוחדת לעניינים האלו שגם הם התייאשו ממנו . בקיצור כנראה צריך לחכות התיק בהוצל"פ עומד על 50,000 ש"ח . מעצבן שאין חוק במדינה שיקבע שהם פשוט עבריינים פליליים וכך למנוע מהם זכויות אחרות ...

למעלה