יש לי שאלה לבנות

יש לי שאלה לבנות

תגידו איזה טעם ת'כלס יש לזרע? חברה שלי לא רוצה לבלוע אז מעניין אותי אם זה מגעיל, לא מגעיל ספרו לי קצת בבקשה

emh

Member
אם הוא שואל כנראה שזה נועז עבורו...

לפי מה שתיארו בעבר בפורום, זה אמור להיות טעם בין מלוח למר. יכול להיות גם חסר טעם ויותר נדיר שיהיה קצת מתוק. אומרים שזה תלוי בתזונה ובבריאות.

לא לא... אין מצב למרות שזה פאקינג ש

שיט מסקרן אבל יש לי מחסום פסיכולוגי מזה חוץ מזה בגלל זה שאלתי מישהו אחר! אז מה אתה בא לי כאן עם הצעות

נכון... כאילו בלי הקטע של נשים צריכ

ות לבלוע את זה וגברים לא פשוט אני לא חושב שאני יכול לטעום את זה גם לא שמעתי על יותר מידי בנים שטעמו לעומת זאת רוב הנשים שיורדות אז חלקן בולעות והרוב פשוט גומרים להן בפה

emh

Member
"והרוב פשוט גומרים להן בפה"

איך אתה יודע שזה נכון? אני לא שמעתי על סקר כזה... אולי הרוב מפסיקות את המציצה לפני הגמירה?

לא הבנת.... יש ויש.... הכוונה היא ש

יותר נשים הזרע היה אצלם לפחות פעם אחת בפה (בליעה או סתם פשוט גמרו להם שם) לעומת גברים ועל זה אי אפשר להתווכח אז בגלל זה הפנתי את השאלה הזאת לנשים ולא לגברים... גם נראה שבנות לא מתגרשות מהעניין הזה

אבל אם זה נראה לך מגעיל

ואתה אפילו לא מוכן לטעום את זה אז למה אתה מצפה מחברה שלך שתטעם מזה???

חופ שיה

New member
זה מזכיר אקונומיקה

במינון קטן לפעמים זה מר , לפעמים זה חסר טעם - אבל מה שהכי לא נעים זה המרקם והסמיכות שלו. עד שלא תטעם לא תבין על מה מדובר, הגיע הזמן להתמודד עם המחסום הזה ,לדעתי אין לו מקום בסקס , כמובן שאין צורך שתבלע את הזרע שלך בכל משגל , אבל להיות מיודד איתו בהחלט יתן אווירה נינוחה יותר- גם לך וגם לבת הזוג. לא פעם ולא פעמיים נתקלת בגברים שמנקים את עצמם מיידית באופן אובססיבי אחרי המשגל , כמה לא סקסי בעיני ההתעסקות הזאת , היא הורסת את האווירה- אבל אולי זו רק אני שזה מפריע לה.

שאלה מקבילה לנשים

האם מישהי מכן טעמה את נוזלי הוגינה שלה? למה זה דומה לדעתכן? אני עד היום לא הצלחתי למצוא משהו שאפשר להשוות בטעם...

חופ שיה

New member
לי זה מזכיר לפעמים

(תלוי באיזה יום תופסים אותי
) כמו תפוח אדמה מקולף , גם בריח וגם ביובש שזה משאיר על הלשון, בסה"כ הטעם לא כזה נורא ביחוד כשזה מתערבב טוב טוב עם רוק.

daniella1980

New member
טעמת אקונומיקה??

לדעתי זה לא מזכיר שום דבר, זו קטגוריה חדשה בקשת הטעמים. המרקם מזכיר מרקם של ביצה רכה כמובן.

חופ שיה

New member
לא טעמתי.

אבל נסי להריח את היד שלך לאחר ניקיונות עם החומר הזה , זה מזכיר מאוד את השפיך של הגברים. דבר נוסף שזה מזכיר- עץ חרובים שמפיץ בדיוק את אותו ריח שיש לזרע.

למעלה