יש לי שאלה. כשאני מתנשקת עם בן הזוג

תותית1

New member
יש לי שאלה. כשאני מתנשקת עם בן הזוג

שלי הוא לא עוצם עיניים ומשום מה זה פשוט מפריע לי. אני מרגישה שהוא מסתכל עלי וזה לא נוח. מישהו מכיר את זה? אפשר איכשהוא לנסות לשכנע אותו לעצום עיניים?

redrider

New member
אם את לא פותחת עיניים

איך את יודעת שהוא מציץ? זה קטע כזה של אנשים. בסה"כ כשאנחנו סוגרים את העיניים שאר החושים בגוף מתעצמים. קראתי איפשהו שעניין העיניים הפתוחות נובע מסוג של חוסר ביטחון תת מודעתי. עזבי הייתה לי חברה אם אותו הסרט כל פעם שהייתי מציץ היא הייתה עם עיניים פוחות התחרפנתי קצת אבל אין מה לעשות. עצה שלי היא פשוט אל תפתחי ת'עיניים ותדמייני שגם הוא ככה. לא נראה לי שתשני אותו

נוצתית

New member
נשיקה עם עיינים פקוחות

מניסיון חיי מצביעה על כך שהפרטנטר לא ממש אוהב אותך..אין התמסרות טוטאלית. כי אין בכלל מקום לעינים פקוחות מה כבר יש לראות הריי צריך להתרגש ולהעצים את החושים. אצלי זה ככה מי שלא עצם עינים היה סתם פרש ונשקן לא מי יודע מה

daniella1980

New member
לפעמים לקטע הויזואלי יש

גם אפקט מעצים ומרגש לא? :) לפחות אצלי.

א1ר

New member
האמת בהתחלה שנושקתי (נישקו אותי)

היתי קצת בשוק אז העינים שלי היו פקוחות אחכ עצמתי אותם ולפחות בשבילי זה הי'ה העצמה של הרגשות,כפי שמישהי אמרה.זה הי'ה כאילו להכנס עם כולי לתוך העינין,לותר על איזושהיא מגננה וללכת עם הרגש עד לאן שיקח אותי. חחח גרמתם לי לרצות להתנשק. יופי חבר'ה

א1ר

New member
חחחח אממ אני פה כנוסע שקט וסמוי

די הרבה זמן.עד כה לא הצלחתם במלאכתכם.האיסור עדיו גדול מידי. אבל אף פעם אמור לעולם לא

אני עוצמת עיניים

יותר מפתה וסקסי מאשר לבהות בעיניים של הבן זוג.. ולפי דעתי גם הוא עוצם עיניים

elians

New member
לדעתי מדובר בהרגל סה"כ...

אין מה לשכנע אותו .. זה הרגל שככה הוא חי איתו. חוצמזה .. תעצמי את העיניים שלך.. ותהני כמה שרק אפשר. אין כמו נשיקה

סקאוט

New member
עזבי דילמות

בואי אני אתנשק איתך אני מבטיח לעצום עיניים וזה יעצים את הרגש.

03lior

New member
שלום לך יש בדיחה שאומרת

למה פולניה מקימת סקס עם עיניים סגורות? כדי לא לראות עוד מישהו נהנה אני אוהב לראות הכול אני אוהב לראות את זוגתי נהנת גם באמצע הZיון. אחרת מהההההה?

topeira

New member
אולי עיניין של קירבה

אני חושב שזה עיניין של אמון. אולי הוא לא בוטח בך, אולי לא לגמרי סומך עלייך או על הקרבה שלו אלייך והאהבה שלך אליו. אני חושב שבן זוג וותיק שיודע שאת אוהבת אותו ונמשכת אליו וכולי ויעצום את עיניין אם אתם זוג חדש אז אולי זה ישתנה. אני לא מאמין שלבקש ממנו לשנות את זה או לשכנע אותו יעזור. יכול להיות שפשוט לשאול אותו יגלה לך את הסיבות. מי יודע? אולי כנות באמת שווה משהו (הייתי ציני. דברי איתו על זה בכמה שיותר סובלנות)

למעלה