יש לי שאלה חשוהנ

No-FeaR

New member
יש לי שאלה חשוהנ

ובלי להעליב את קהל הנשים והבנות בצאט. למה אין נשים בנות הגיל היפה שפויות (לא לסביות - לא שיש לי משהו נגד לסביות או זקנות) משמע בנות בנות גיל 18-25... חסר קצת לא?

s y r u s

New member
לא כ"כ הבנתי ת'תגובה של דלמטית

מה מה היא רצתה להגיד?

דלמטית

New member
היא רצתה להגיד...

שמעכשיו היא לא הולכת יותר לאכול עם אנשים מסויימים פרוזן בעבודת יד!

s y r u s

New member
חחחחחח - על ההמצאה הזאת כבר סיפרנו?

משהו בסט באשדוד סיטי פרוזן עבודת יד - מעוצב לבקשתך (ללא נטילת ידים!) לפרטים אצל דלמה (אני פשוט לא יודע איך להגיע)

g i l l i

New member
יש לי תשובה חשובה

"ובלי להעליב את קהל הנשים והבנות בצאט" נעלבתי! פרינציפ ! (תתנצל שוב) "למה אין נשים בנות הגיל היפה שפויות " מאותה סיבה שאין גברים כאלו בצאט "(לא לסביות - לא שיש לי משהו נגד לסביות או זקנות)" נהפוכו - אתה נמשך אליהן בטירוף "משמע בנות בנות גיל 18-25... " נו באמת גוזל "חסר קצת לא?" לא

No-FeaR

New member
יש לי תשובה לתשובה שלך

"נהפוכו - אתה נמשך אליהן בטירוף" (נאמר בהקשר לזקנות או לסביות) גילי תפסיקי לחלום לא רק שאני לא נמשך אלייך, אף אחד אחר בעולם לא נמשך אלייך. אלא אם כן יש לך דעה הפוכה לגבי יופי ושפיות כי מה לעשות אין לך את שניהם. "מאותה סיבה שאין גברים כאלו בצאט" כמו שאמרתי יש לך דעה הפוכה לגבי יופי ושפיות, אז כנראה שאת מתבלבלת בכל מה שנוגע אלינו גם- הגברים בני 18-25. "נעלבתי! פרינציפ ! (תתנצל שוב)" מי יתנצל אלייך אחרי מה שאמרת, את דיברת כדי לפגוע
, ולא כדי להציע הצעת ייעול כמוני
כך שאני חושב שמי שצריך להיעלב זה אני. ולא משנה כמה תתנצלי עד שתביאי בחורה שתתפשט (הייתי מבקש ממך אבל אני מוותר) אני לא סולח

No-FeaR

New member
יותר דומה לשטן אם את מדברת ככה :)

כל מי שמכריז עליי מלחמה בסוף הפיינטבול יצא עם עיגולים בכל הגוף. יללא חודש הבא תהיה שומרת מצטיינת והיא תזכה במתן

למעלה