יש לי שאלה חשובהP:

xxMisSxx

New member
יש לי שאלה חשובהP:

מישהוא מוכן להגגיד לי מה קורה בסוף עם ג'וני? הוא יהיה עם מריסה הוא יחיה הכול יהיה יפה? הוא יחזור בעונה הרבעית?(אמן אמן אמןP:) הוא כזה מושלםD: השאלה היא יותר לכול אלה שמורידים פרקים D: תענו תודה לכם חברייה.;]

../images/Emo58.gif עונה שלישית 308-316

אחרי שג'וני נפרד מהחברה שלו (אחרי שהיא שכבה עם וולצ'אק), הוא עושה תאונה שפוגעת בברך שלו ומונעת ממנו להפוך להיות גולש מקצועי. מריסה וראיין (בעיקר מריסה) עוזרים לו, ואוספים בשבילו כסף לניתוח, על מנת שהוא יוכל להמשיך ולגלוש באופן מקצועי. במהלך התקופה הזאת, ג'וני מתחיל להתאהב במריסה, מריסה תהיה מבולבלת ולמרות שהיא לא אוהבת את ג'וני, היא מתחילה לשלוח לראיין מסרים מעורבים (אני רוצה אותך, אני לא רוצה אותך...משהו כזה). בהמשך העונה, אחות של מריסה קייטלין תחזור לניופורט והיא תתחיל לצאת עם ג'וני רק בשביל לעצבן את מריסה. מריסה לא ממש מתעצבנת מזה שאחותה יוצאת עם ג'וני, אבל רואים שזה מפריע לה, וקייטלין הולכת לראיין ואומרת לו שמריסה מאוהבת בג'וני. ביינתיים, ג'וני מחליט לומר למריסה שהוא אוהב אותה ושהוא רוצה להיות איתה. מריסה שולחת לו מכתב בחזרה בו היא כותבת לו שהיא אוהבת את ראיין ושהיא תמיד אהבה רק את ראיין, וג'וני בשבילה הוא רק חבר. ביינתיים ראיין שלא יודע על המכתב של מריסה לא יודע מה לחשוב, הוא לא יודע אם מריסה אוהבת אותו או לא, ובדיוק לפני שראיין ומריסה עומדים להתפייס, הם מקבלים שיחת טלפון מקייטלין שאומרת להם שג'וני השתכר אחרי שקרא את המכתב של מריסה והוא מתחיל להתנהג כמו משוגע. שראיין ומריסה באים, הם רואים את ג'וני מתחיל לטפס על צוק (הם בחוף הים דרך אגב) שהוא שיכור ומתנהג בטירוף, הם מבקשים ממנו לרדת, וראיין רץ ומנסה להציל אותו, אבל ג'וני מחליק ונופל אל מותו. בפרק אחרי שג'וני מת, מריסה מאשימה את ראיין בכך שרצה במותו של ג'וני ( הזונה !!!) ופרק אחרי זה ראיין ומריסה נפרדים.

../images/Emo207.gif

מה השם של השחקן שמשחק את ג'וני? ואם למישהו יש תמונה ויוכל להעלות אז תודה

למעלה