יש לי שאלה חשובה

dark eyes

New member
כמובן

אני שואל את זה כדיי לקבל כמה תשובות בנושא מאנשים שמבינים את החוק (אולי אני טועה) להביא זאת לפורום נוער מר"צ ולהוכיח את טעותם

תגובה

לדעתי עליך להפנות השאלה למנהלת הקהילות. השאלה האמיתית היא האם ניתן לפתוח פורום שיהיה פתוח רק לחברי מרץ או למי שמזדהה עם התנועה. אינני חושב כך. לדעתי מדיניות ההנהלה היא לאפשר לכל גולש, שמקבל את תנאי התקנון, להשתתף בכל הפורומים ולא משנה מהן דעותיו.

dark eyes

New member
יש לי שאלה חשובה

אבקש תשובה לשאלתי למרות חשיבותה המעטה. היני משתתף בפורום בשם "נוער מרץ" הפורום הנ"ל הינו מקום בית לחבריי מפלגת הנוער של מר"צ ועוד כמה אנשים אשר מוצאים לנכון להביע את דעותיהם לימין או שמאל למרות חוסר היותם חברים במפלגת מר"צ. זהו פורום לנוער וכידוע אין אנו עדיין יכולים להצביע לראשות הממשלה לכן פורום כזה חייב להכיל מידע משני הצדדים למען יוכל לבנות דעה חזקה שכאשר נגיע אכן לגיל ההצבעה נוכל להשפיע בידע רב ולא ללכת בעניים עיוורות אחריי מועמד זה או אחר. הבעיה היא כאשר מנהלת הפורום מפנה דיון פנימי לחבריי נוער מר"צ האם כדאי למחוק את ההודעות האחרות בשל העובדה כי כותביי ההודעות אינם חבריי מר"צ. כמו כן ההודעות אינן כתובות בלשון שונה מלשון הפורום ואינם מכילות כל דבר שקר או פדיעה ובעצם מכילות רק דיעה שונה האם על סמך דיעה זאת או אחרת ניתן למחוק הודעות כי אינם נכתבו ע"י חבריי מר"צ? צודה רבה קובי

shaio

New member
חופש ביטוי בפורומים

פורומים אינם בימה שבה השלטון מבקש להגביל את חופש הביטוי. חופש הביטוי ה"פשוט" לא חל על פורומים. אם אתה מבקש להכריח את הנהלת הפורום לתת חופש ביטוי למי שאינו חבר מרצ, ולעשות זאת מכוח החוק, אני לא חושב שזה אפשרי. אם יש תוקף לחופש הביטוי בפורומים, הוא מוגבל מאוד, וככל הידוע לי טרם נדון במשפט הישראלי. אני משער שזהו המצב גם בעולם. מכל מקום, אם השאלה היא שאלה פרקטית, אני לא חושב שפתרונה יימצא במסגרת המשפט.

למעלה