יש לי שאלה : יש לי חבר שפורצים לו לאי סיקיו בתמידות, ושולחים לו הודעות לאנשים.. עכשיו רציתי לשאול אם יש אפשרות ,לעלות עליהם איכשהו.. מבלי שיהו מחוברים אונלין באי סי קיו... יש אפשרות לבדוק את זה דרך הודעות שהם שלחו? או כל דרך יש אפשרות לעלות עליהם?
אני מציע לך להגיש תלונה על אותו בן-אדם אצל ספק האינטרנט שלו איך עושים זאת: עליך לגלות את הIP שלו ודרך הICQ ואת זה תעשה כך- כאשר הוא שולח אליך הודעה כל שהיא, תריץ ב MS-DOS את הפקודה- NETSTAT -N ואז תוכל לראות את הפעילות,למצוא את הIP שלו. לאחר מכן תעביר עליו TRACE שהיא פעולה באמאסדוס שהיא- TRACERT רווח ואז תכתוב את הIP שלו. תנתן לך רשימה של IP ושמות ותבדוק באיזה ספק הוא מחובר (יהיה כתוב) לאחר מכן תתקשר לספק תמסור לו את הIP שגילית ותבקש שיטפלו בעניין!!!! מקווה שהבנת שלומי
MS-DOS שפירושה MicroSoft Disk Operating System ולא אמאסדוס. זה שהוא לא מחובר אומר שהוא ייתחמק? למה מה קרה? - גם ההוסט וה-IP הישן שלו יכול לעזור לך. ניתן לבדוק על איזה שירות הוא היה ע"י ההוסט - למשל [email protected]. או פשוט להוריד תוכנת whois (אני מציע את smartwhois) ולבדוק עליו מידע ע"י סריקת ה-IP או ההוסט הישן/הנתון שלו. ע
למרבה הפליאה הן נמצאות בdownload.com צירפתי קישור.... בעזרת תוכנות אלו אתה יכול לגלות את הip, לאחר מכן, ובכן צירפתי עוד תוכנה בשם neotrace תוכנת איתור. אפשר לאתר ip בעזרת מספר אתרים, אפשר למצואם בעזרת google.com
לפי מה שאני יודע אתה יכול לבדוק לו את האי פי רק כשהו מוחבר וזה משתנה כל פעם האתה מתחבר לאינטרנט תוכנות: Sub7 גם פריצה וגם אי פי IP Sniper מוצאת אי פי לפי מספר איי סי קיו נחמד ביותר
לא נראה לי ש-netstat יעזור במקרה כזה... למה?? כי... הפורץ שולח הודעות דרך המחשב של חבר שלו! לא דרך המחשב שלו!! אז אם הוא יעשה את זה הוא יראה את האיי פי של החבר שלו אז מה בדיוק עזר פה netstat?! ואיך לעלות עליהם? לא דעעעע... אתה יכול רק דרך המחשב של חבר ש´ך... שהוא יבדוק ריזה פורטים פתוחים יש לו ויסגור את מה שלא צריך... בעע?בעע!
מה אתה אומר !!! אתה לא היחיד שיודע לקרוא עיברית ידידי אני התכוונתי למחשב של חבר שלו, אם זה לא ברור מאליו!!! הדרך שהבאתי לו היא לפי דעתי הכי מהירה והכי מיקצועית אם אתה רוצה אתה יכול לעשות מה שבא לך. ואגב הוא לא שאל אותך איך חוסמים אותו אלא הוא שאל איך "עולים עליו". אולי אתה הוא זה שצריך קורס בקריאה עיברית!! אז פעם הבאה לפני שאתה מגיב שטויות תקרא טוב ותנסה להבין טוב טוב. למה אתה עושה מעצמך צחוק.