יש לי שאלה חשובה!!!

Real Dream

New member
יש לי שאלה חשובה!!!

התת-מודע שלנו יכול במקרה לזכור איפה נמצאים דברים שאיבדנו? כלומר, אני יכולה, במקרה שאני מצליחה לחלום חלום צלול, לשאול את אחת הדמויות איפה נמצא החפץ שאיבתי והיא תגיד לי\תגיד לי את האמת? בבקשה, זה חשוב!!! החולמת האמיתית נועה.

Real Dream

New member
זהו שזה חשוב ודחוף

וחוץ מזה גם לא כל-כך הולך לי עם החלומות הצלולים בזמן האחרון

אלון ב

New member
בהחלט יכול להיות !!

התת מודע שלך זוכר המון דברים קטנים שאת לא מעלה בדעתך, יכול מאד להיות שאם תישאלי דמויות בחלום הצלול הן יגידו לך איפה החפץ שאיבדת ! ( אם המידע הזה נמצא לך בראש ורוב הסיכויים שכן ) כמו בהיפנוזה. דרך אגב למה את לא ניכנסת לצ´אט ? תנסי עכשיו אולי עוד נהיה שם. אלון

Variety

New member
תגובה

וואי, זה רעיון מעולה!!! גם תוכלי לראות את זה בחלום איפה זה נמצא - להתעורר וללכת לחפש שם. כאילו איזה דמות מצביעה ואומרת לך - הנה זה כאן. וואי, רעיון מגניב. טוב, כרגע אני לא איבדתי כלום, אבל זה יכול להיות מאוד שימושי :) חלומות פז, Variety-

shabaz

New member
כן....הגיוני מאוד....

לפי מה שחקרתי (גם שריר בטח יאמר את זה) הבנתי שהתת מודע יודע הכל!!! הכל!!! גם איפה בן לאדן ואיפה בני בגין וכו´ וכו´. אז...את יכולה לשאול..זה ממש יעזור לך... ואת לא חייבת דרך חלומות צלולים דווקא את יכולה גם שאת ערה..אני לא יודע איך אבל את יכולה

אלון ב

New member
לא מדוייק

בתת מודע באמת יש כמות עצומה של אינפורמציה אבל רק לגבי דברים שקרו לך או דברים שניתקלת בהם או קראת או ראית או שמעת עליהם. התת מודע שלך לא יכולה להגיד לך איפה בן לדן או אם יש או אין אלוהים, יש בה מידע רק לגבי דברים שיש לה גישה אליהם. אם נועה איבדה לדוגמה איזה חפץ והיא לא זוכרת איפה הוא אז כמעט בטוח שהתת מודע שלה יודעת איפה נמצא החפץ כי בתת מודע יש את כל המידע לגבי מתי ואיפה היתה הפעם האחרונה שהיא ראתה את מה שהלך לה לאיבוד, ובזמן חלום צלול יש לך קשר ישיר עם התת מודע שלך ולכן המידע הזה מאד נגיש. אלון

חלמן

New member
לי הלך לאיבוד

פעם דיסק רב פעמי...... שעולה מאה שקל!! אז אני ישאל בחלום איפה הוא.... אבל קודם שיהיה חלום צלול...... דרך אגב... ברמן - לא הצלחתי היום לחלום צלול.. היתי עייף רצח בגללך! שלא הלכת לישון.. לא היה לי כוח לקום מהמיטה למרות שניסיתי! אז אמרתי נישאר כמה דקות ערים.. וגם הספקתי לסגור את החלון כי היה אור...... יש לי איזשהו פאק בשיטת הווילד.. נראה לי כי היתי יותר מידי עייף.... ובזמן האחרון אין לי ויברציות.. או שיש ממש חלשות.. וגם לא הגעתי לשיתוק שינה........ זה ממש מעצבן.. אני מאמין שאני יכול להגיע למצב שאני לא יכול לזוז בכלל אם אני ינסה! אני בטוח יצליח! אבל אני ירגיש קצת כבד כזה.....

חלמן

New member
תיקון -------

בשתי שורות האחרנות - אני לא מאמין! שכחתי את הלא.........

שריר

New member
אלון אל תזלזל בתת מודע

יש סיפורים על דברים שלא תאמין ויכול להיות שהתת מודע עצמו לא יודע איפה בן לאדן אבל דרך התת מודע עצמו אתה תוכל לגלות איפה בן לאדן. ואולי לא הכל תלוי כמה תאמין בזה לא צריך להכינס לתוך חלום צלול זה יהיה יותר פרקטי ויותר מהיר בהרבה אבל אם קשה לך להגיע לחלום צלול ולהישאר מספיק זמן בתוכו פשוט לפני שאת נרדמת או ישר שאת מתעוררת שאת עדין קצת לא מפוקסת או איך שלא כתובים את זה כאילו חצי ישנה תתחילי להגיד אני אמצע..(אתה מה שתא מחפשת) אבל את חייבת לעשות את זה במצב שאת לא מודעת יותר מדיי ככה שלא תחשבי שזה לא הגיוני את חייבת להאמין בזה ב110% וכל פעם שתגידי אפילו תאמיני בזה יותר ואני מבטיח לך שתצליחי למצוא

Tiger 2

New member
חלמן ושריר

חלמן - מאה שקל לדיסק מסכן?! שריר - איפה אני יכול לקרוא על סיפורים כאלה?, או שאתה יכול לספר כמה?

שריר

New member
יש ספר על התת מודע שבו יש כמה

סיפורים אני אכתוב כמה מהם אז סיפור ראשון על אחת שראתה בחלון ראווה תיק שהיא מאוד רצתה אבל ראתה שהוא עולה יותר מדיי אז היא אמרה לעצמה אני אשיג את התיק הזה או משהו כזה והיא הייתה בדרך לפגישה ים חבר שלה והוא קנה לה מתנה את התיק עכשיו אתה יכול להגיד שזה צירוף מקרים או שאתה יכול להאמין בזה אז אלון אמר שהמוח לא יודע הכל והוא צדק המוח שלך באמת לא יודע איפה בן לאדן אבל הוא יכול לעזור לך למצוא אותו כמו שהיא לא קנתה את התיק אלא קיבלה אותו עוד סיפור על רופא מהמהזרח במאה ה18 שהיה מנתח חולים והיה אומר להם להגיד כל מיני דברים כדי שהפצע לא ייזדהם באמצע הניתוח

Tiger 2

New member
המממ...

בקשר לפצע נשמע לי די הגיוני, אני מאמין שאפשר לשלוט בהרבה מאוד דברים בגוף בעזרת התת מודע, אבל בקשר לתיק, אני באמת חושב שזה צרוף מקרים... היו אולי סיפורים קצת יותר דראסטיים (חזקים) ?

חלמן

New member
טיגר..

זה דיסק רב פעמים של HP (יאנו שאפשר לצרוב ולמחוק לצרוב ולמחוק) במהירות 32 X כתיבה!

למעלה