יש לי שאלה חשובה........... מה המשמעות של השם MAROON?
Y yuval moyal New member 7/3/05 #2 כתוב בשאלות נפוצות. ../images/Emo103.gif להקה -> מקור השם ואי אפשר היה לשרשר?
K KerenWelling New member 7/3/05 #3 תשובה בפעם האלף, עדיין כיף מארון זה צבע. מעין תערובת של חום ואדום...בורדו שכזה. ד"א, אם משתמשים במילה MAROON כפועל פירושה הוא לנטוש על אי בודד\ ננטש על אי בודד.
תשובה בפעם האלף, עדיין כיף מארון זה צבע. מעין תערובת של חום ואדום...בורדו שכזה. ד"א, אם משתמשים במילה MAROON כפועל פירושה הוא לנטוש על אי בודד\ ננטש על אי בודד.
ח חנוש האחת1 New member 7/3/05 #4 ../images/Emo112.gif תיקון קטן. הפירוש הזה רק נדמה לאנשים, מה שהם חושבים, הלהקה עצמה נדרה נדר לא לגלות מה מקור השם MAROON.
../images/Emo112.gif תיקון קטן. הפירוש הזה רק נדמה לאנשים, מה שהם חושבים, הלהקה עצמה נדרה נדר לא לגלות מה מקור השם MAROON.
K KerenWelling New member 7/3/05 #6 הוא שאל מה פרוש המילה מארון. אני לא כתבתי שבגלל זה קראו ככה ללהקה. ללמוד לקרוא!
K KerenWelling New member 7/3/05 #7 יש כאלה שאומרים... שבגלל שהצבע מארון, הוא לא בדיוק אדום ולא בדיוק חום, ככה גם הסגנון המוזיקלי של הלהקה. לא בדיוק R&B אבל לא בדיוק רוק, וכ'ו.
יש כאלה שאומרים... שבגלל שהצבע מארון, הוא לא בדיוק אדום ולא בדיוק חום, ככה גם הסגנון המוזיקלי של הלהקה. לא בדיוק R&B אבל לא בדיוק רוק, וכ'ו.
Y yuval moyal New member 7/3/05 #8 אצל חן זה היה כתוב בדיוק.../images/Emo103.gif חפשי את ההודעה שלה כאן, מאוד קל למצוא. ["תיקון קטן", עם חללית בהתחלה.]
אצל חן זה היה כתוב בדיוק.../images/Emo103.gif חפשי את ההודעה שלה כאן, מאוד קל למצוא. ["תיקון קטן", עם חללית בהתחלה.]
K KerenWelling New member 7/3/05 #9 הא?! אין בתגובה שלה תשובה... היא רק כתבה: "הפירוש הזה רק נדמה לאנשים, מה שהם חושבים, הלהקה עצמה נדרה נדר לא לגלות מה מקור השם MAROON." יובעל, שוב הסמים...?|מגלגלתעיניים|
הא?! אין בתגובה שלה תשובה... היא רק כתבה: "הפירוש הזה רק נדמה לאנשים, מה שהם חושבים, הלהקה עצמה נדרה נדר לא לגלות מה מקור השם MAROON." יובעל, שוב הסמים...?|מגלגלתעיניים|
Y yuval moyal New member 7/3/05 #10 היא שאלה מה הקשר ../images/Emo10.gif ../images/Emo103.gif אני לא מסומם! תשאלי את מיקי אפילו, הוא היה מרגיש עם הלשון אם היה שם סמים.. |מגלגלעיניים|
היא שאלה מה הקשר ../images/Emo10.gif ../images/Emo103.gif אני לא מסומם! תשאלי את מיקי אפילו, הוא היה מרגיש עם הלשון אם היה שם סמים.. |מגלגלעיניים|
K KerenWelling New member 7/3/05 #11 ../images/Emo99.gif אני רוצה לראות את זה../images/Emo3.gif אם אפשר אז בלי בגדים, בבוץ |מגלגלתעיניים|
S SHANY4E New member 7/3/05 #12 ../images/Emo28.gifיבול,בלי בגדים,בוץ...????../images/Emo12.gif קראתם לי?
S SHANY4E New member 7/3/05 #15 ../images/Emo28.gifנכון..זה העיקר../images/Emo120.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif
Y yuval moyal New member 7/3/05 #13 את רוצה להקיא בכוח?../images/Emo12.gif ../images/Emo103.gif טוב, רק ממני.. ממיקי את לא תקיאי, אבל אנילא אתן לך לראות
את רוצה להקיא בכוח?../images/Emo12.gif ../images/Emo103.gif טוב, רק ממני.. ממיקי את לא תקיאי, אבל אנילא אתן לך לראות