יש לי שאלה חשובה מה זה אומר משלמים שכר סטודנט?
מ משיייי New member 17/11/04 #10 חחחחחחחח יעלי הם תפסו אותי ברצינות תגידי להם שזה בסדר זה היה בצחוק והיא יודעת למה הכוונה חחחחחחחחחחח הרגתם אותי מצחוק על הרצינות שלכם
חחחחחחחח יעלי הם תפסו אותי ברצינות תגידי להם שזה בסדר זה היה בצחוק והיא יודעת למה הכוונה חחחחחחחחחחח הרגתם אותי מצחוק על הרצינות שלכם
ז זוג יפה1 New member 17/11/04 #7 תשובה כמה שידוע לי, זה גבוהה בשקל מהמינימום הרגיל, שזה בערך 19 שח לשעה
ב בנצי מודו 1 New member 17/11/04 #8 המושג שכר סטודנט לא קיים באופן רשמי גם אם שכר סטודנט הוא 19 לשעה או 20.55, המושג לא קיים באופן רשמי ואף אחד לא מתייחס אליו. כלומר: היותו של עובד סטודנט, לא מחייבת לשלם לו שכר שגבוה משכר המינימום
המושג שכר סטודנט לא קיים באופן רשמי גם אם שכר סטודנט הוא 19 לשעה או 20.55, המושג לא קיים באופן רשמי ואף אחד לא מתייחס אליו. כלומר: היותו של עובד סטודנט, לא מחייבת לשלם לו שכר שגבוה משכר המינימום
ו ועכשיו מה עכשיו New member 17/11/04 #9 מניסיון... מר בהחלט! שכר הסטודנט שאני קיבלתי היה 20 ש"ח... ממילא זה לא משנה...מכיון שכיום אני מובטלת חופשייה... זו אופנה לאחרונה לא?!
מניסיון... מר בהחלט! שכר הסטודנט שאני קיבלתי היה 20 ש"ח... ממילא זה לא משנה...מכיון שכיום אני מובטלת חופשייה... זו אופנה לאחרונה לא?!