יש לי שאלה חשובה:

יש לי שאלה חשובה:

משהו יודע האם ערוץ CARTOON NETWORK הולך לעשות שוב ספיישל ארוך ונהדר של סקובי דו???? או לפחות משהו אחר בדומה לזה?

Yuske

New member
הלוואי!!! סקובי-דו שולט!

אבל כנראה שהוא יעשה שוב כי אני זוכר ששנה שעברה היה או לפני שנתיים

כן אני זוכר את זה...

באמת זה היה לפני שנה ששנתיים אבל אז זה היה יותר פרקים מגוונים ולפני שבוע ערוץ CARTOON עשה זאת רק פרקים רגילים + פרקים עם סקראפי (זה שבוע שלם שאהבתי). אבל האם זה יהיה בשנה הבאה? כי חשבתי על משהו קצת (קצת הרבה מאוד) יותר קרוב כמו חודשיים שלוש? כי את היים הראששונים פספסתי ואז באמצע ראיתי ממש קצת ואת רובו של יום ראשון הקלטתי אבל הייתה תקלה בערוץ (או בתבל דיגיטל) ולכן הפסדתי שעתיים בערך של הקלטה! וזה הרס אותי! את רוב הפרקים אני מכיר וזוכר. אבל עדיין הייתי רוצה יותר פרקים עם סקראפי (מה שהם לא משדרים). אגב יש למשהו מושג למה החליפו את הקול של וילמה בחלק מהפרקים עם סקראפי? זה ממש הרס!

odiman11

New member
עכשיו נגמר שבוע שלם של סקובי דו

יש להם מידי פעם קטעים כאלה שהם עושים שבוע שלם או יום שלם של סדרה כלשהי

חחחחח!!!!

אחלה חתימה! מכיר את זה אבל זה הולך ככה אם אני לא טועה: לאוטובוס נכנסת גברת עם סלים סלים מוציא ת'אוזי יורה לה בפנים

odiman11

New member
אותו עיקרון

לבדיחה אפשר לעשות עשרים ניתוחים פלסטיים והיא עדיין תצליח משהו כמו מייקל ג'קסון...

Red Sunset

New member
../images/Emo42.gifאני אהבתי את החתימה שלך.. ../images/Emo6.gif

מייקל ג'קסון מפחיד. מצאתי פעם משחק אינטרנטי אכזרי שהלך בערך ככה: "ילדים חביבים, הפנים של מייקל התפרקו. עזרו להרקיב אותן מחדש" (יאפ, להרקיב עם ק'.
) ואז הייתה גולגולת ולבנה ומפחידה עם פיאה והיה אפשר להלביש עליה פרצוף של כלב, עב"מ, או מייקל. וכשהרכבת את מייקל זה כותב "יי! הצלחת להרקיב את מייקל! אתה באמת חושב שזה הוא? רוצה לראות את מייקל האמיתי?" ואז זה מראה לך תמונה אמיתית של מייקל ג'קסון..
ואתה מגלה שמה שהרכבת הוא חיקוי עלוב של המקור.
חבל שאני לא זוכרת מאיפה זה, אחרת הייתי מצרפת..
זה היה שולט. אוה, ואני אוהבת סקובי מעורב עם ג'וני בראבו. זה שולט!

למעלה