יש לי שאלה חשובה

ved17

New member
יש לי שאלה חשובה

איך הופכים מסופר סיייאה 3 ל4?

Scarlet Spider

New member
לא חייבים ליהיות ס"ס שלוש כדי להפוך

לס"ס 4, כדי להפוך לס"ס 4 צריך זעם, כעס, עצב, והיכולת להפוך לאזורו זהוב. ואומרים סופר סאיין לא סופר סאייה

lgmtk

New member
המממממממממממממממממממ

צודק.............למרות שזה נורא מוזר. אבל אכן הוא אף פעם לא נראה בתור סופר סאייאני 3.

Scarlet Spider

New member
... צריך את שלוש הרגשות שציינתי בוא

זמנית, כמו שקורירין מת ואז גוקו הפך לSSJ (ב1 זה רק רגש אחד!)

gloom

New member
SSJ4 זה כשהשער שחור../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif

SSJ4 זה כשהשער שחור עם זנב ועיניים אדומות
ם כן אז ראיתי ככה את גוקו בפרק של GT (מתוך 3 שראיתי)

lgmtk

New member
זה תלוי מאוד!!!!!!!!!!!!!!

רק שניים הצליחו-וג'יטה וגוקו...........קודם הופכים מסופר סאייאני 3 לאוזורו מוזהב (אחרי אוזורו רגיל) ואחרי שהוא קטן הוא קטן לסופר סאייאני 4. זו הדרך היחידה וזה יכול לקרות אך ורק לסאייני טהור (לא לגוהאן או טראנקס למשל). אגב רק וג'יטה נראה הופך לאוזורו מוזהב.........בקשר לגוקו יש עדיין בעיות. זה יקרה ב-GT.

king kazabubu

New member
זה לא בדיוק נכון..

כדי להשתנות לסופר סייאן 4 כל מה שאתה צריך זה להיות מסוגל להשתנות לסופר סייאן רגיל ושיהיה לך זנב... בגלל זה שדיברו על הסייאן האגדי הראשון בכלל (לא ברולי, זה שהעוצמה שלו הייתה חזקה מדי והוא לא היה מסוגל לשלוט בה) הוא היה בצורה של אוזרו זהוב... למרות שהוא לא הצליח להשתלט על הכח ולהפוך חזרה לצורה "אנושית" הבעיה היא שכדי להשתנות לסופר סייאן אתה צריך להיות מחוסר זנב.. לפחות ככה זה צריך להיות בפעם הראשונה... המצב של סופר סייאן הוא בעצם פתרון לאוזרו, כשסייאן משתנה לאוזרו הוא מתחזק מאוד אבל הגוף הגדול שלו מאוד מגושם ולא בדיוק מותאם ללחימה מושלמת בניגוד לגוף הגמיש יותר בצורה האנושית.... הזנב של גוקו נתלש מספר פעמים ונחתם ככה שלא יגדל במהלך הסדרה... אבל בגלל שבדרגון בול ג'י טי הוא חוזר להיות ילד והזנב גדל שוב... ואז הוא משתנה... וג'יטה לעומת זה השתמש בטכנולוגיה שמדמה את פעולת הזנב כדי להשתנות... בגלל שוג'יטה גדל ולמד לשלוט בצורה של אוזרו שלו לא הייתה לו בעיה להשתלט על הכח...

king kazabubu

New member
ואגב...

וג'יטה כן נראה בתור סופר סייאן 4 בצורה האנושית... הוא מצליח להשתלט על אוזרו ופשוט משתנה... הוא עושה את זה בצורה קלאסית נורא....

bebi vegeta1

New member
וגם מה שהם אמרו על זה שגוקו לא היה

אוזארו זה לא נכון כי הוא היה ואז פאן בכתה ואז הוא הפך לSSJ4... רק בקשר לזה שברולי היה אוזארו זהוב אתה יכול להביא משהו שיוכיח אז זה כי אם אני זוכר נכון הוא אפילו לא היה צריך להפוך לSSj...

Weird Eyal

New member
יש לך טעות קטנה

הזנב של גוקו לא גדל בחזרה האולד קאי משך לו אותו נחוצה עם צבת ענק אני זוכר כמה צחקתי בחלק הזה....

למעלה