יש לי שאלה חשובה!

טורטית1

New member
יש לי שאלה חשובה!

למה בכל התכנית התעלמו מינעם כביר? א. הוא לא ליווה אף-אחד (אני טועה?) ב. הוא לא הופיע בגמר ג. והכי חשוב-הוא לא מופיע בכלל בדיסק, אפילו לא בחוברת! בניגוד לכברה, שלא היתה בגמר אבל מופיעה בדיסק. למישהו יש תשובה מוסמכת למה זה??????????.

אז ככה..

ינעם התחרה ברבע הגמר והפסיד..מי שהפסיד ברבע הגמר לא יכל ללוות את שאר המתחרים..אם אני לא טועה גם כברה הפסידה לבוריס ברבע הגמר ולא ליווה אף אחד.. לעניין זה שהוא לא הופע בגמר..הוא פשוט פרש מהתחרות לגמרי..פרש מהפרוייקט..לכן הוא גם לא יופיע עם כל המתמודדים בהופעות המתוכננות.. זהו.. מקווה שעזרתי

סמוראית

New member
אבל ../images/Emo41.gif

גם בן שרעבי הפסיד נגד נינט והוא ליווה מלא פעמים, וגם מאיה ממן שהפסידה...
וזה באמת לא הגיוני שהוא ככה התנתק מהכל... חבל, הוא דווקא שר יפה מאוד

בן שרעבי ונינט התחרו בשלבים היותר

מאוחרים.. רק מי שהפסיד ברבע הגמר לא ליווה.. שזה ינעם כביר..וכברה קסאי.. כל השאר כן ליוו כי הם התחרו בהמשך התוכנית

keren007

New member
לא קשור...

בן הפסיד, וגם טל לופסקו, אסתי שייבין והתאומים, והם בכל זאת ליוו בגמר...

אני אנסה לכתוב יותר ברור

ברבע גמר היו שני תחרויות ראש בראש באחת התחריות ינעם הפסיד באחת התחריות כברה הפסידה.(התחרויות הראשונות) הפסד ברבע גמר=אי יכולת ללוות את שאר המתחרים. בן טל אסתי והתאומים הפסידו אומנם. אבל לא ברבע הגמר. לכן הם כן יכולו ללות את שאר המתמודדים. עכשיו מובן?

y a ® d e n a

New member
לא נכון../images/Emo70.gif

הנה כל מי שהתמודד ברבע גמר אחד מול השני- כברה-->בוריס ינעם-->לירז שי וגיא-->מעיין שייבין-->גבסו נינט-->בן מורן-->מאיה רביזדה-->טל שירי-->גיא ואם לופסקו ((סתם לדוגמא...
)) הפסידה ברבע גמר והשתתפה בתור מלווה בגמר גם ינעם היה צריך כמו כל מי שהשתתף והפסיד ברבע גמר. אבל בגלל שהוא החליט לפרוש מהכל אחרי שהוא הפסיד הוא לא השתתף זאת הסיבה
מקווה שהכל ברור

אחמ..אחמ..

את בעצמך כתבת את ינעם וכברה כמתמודדים הראשונים שהפסידו.. אני קראתי באיזה עיתון שהמתמודדים הראשונים שהפסידו לא יזכו ללוות בעונה.. ינעם אומנם פרש..וכך גם אני כתבתי.. אבל כברה גם לא לוותה.. וזה כנראה בגלל הסיבה הזאת..שהיא הפסידה בתחילת התוכנית.. גם לי זה נשמע מוזר..אבל אממ..טוב נו אולי באמת לא כל מה שכותבים בעיתן נכון

y a ® d e n a

New member
לאאא../images/Emo70.gif זה לא קשור../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

לכברה הייתה הופעה של עידן רייכל למה שייפלו את המתמודדים הראשונים
זה לא קשור
ינעם פרש ובגלל זה הוא לא הופיע, ולא בגלל שהוא עזב בין הראשונים

y a ® d e n a

New member
לא מחלקים את הרבע גמר לחצי חצי

רבע גמר זה רבע גמר ואז היה חצי גמר שזה של כל מי שניצח+ בן ובת שחזרו בזכות הגלגל הצלה ((גיא וכברה))

זה מה שקראתי..

אז כנראה שכברה באמת לא ליוותה בגלל המופע..כי זה שינעם פרש אחרי שהפסיד אני יודעת.. טוב שבאמת הועילה בטובה לבוא לאותו יום שבחרו את אלה שזכו בגלגל הצלה
יפה לה לבחורה..

פרש..סיבותיו עימו..

אבל בתכלס לפני מה אני יודעת הוא דיי יוצר רציני..ויש לו גם הרכב..והוא גם כותב ומלחין כמו מורן.. כנראה נראה לו שזה לא בשבילו כל ה"התמרחות" הזאת..

לפי מה שאני הבנתי כשפעם רשמו פה

אחרי שהוא הפסיד ללירז רחמין הוא לקח את זה קשה מידי ופרש מהתחרות...

../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif הסיבה שינעם פרש

היא אישית, אפחד לא יודע אותה, כולל משתתפי התוכנית. כמו שאמרו הוא פרש, ככה שאין סיבה שיופיע בדיסק. לעומת זאת כברה הייתה בהופעה של עידן רייכל בזמן הגמר, ובגלל זה היא כן מופיעה בדיסק.

למעלה